Najave

ŠIBENIK

Dočekaj 2024. godinu sa zajednicom Agnus Dei Večer molitve, slavljenja i zahvaljivanja ima li boljeg ulaska u 2024. godinu?

Foto: Molitvena zajednica Agnus Dei

Foto: Molitvena zajednica Agnus Dei

 

Obiteljska molitvena zajednica Agnus Dei iz Šibenika organizira doček nove godine u crkvi svetog Nikole biskupa u Mandalini s početkom u 22 sata …

Večer molitve, slavljenja i zahvaljivanja ima li boljeg ulaska u 2024. godinu? Misno slavlje predvodi pater Arek Krasicki. Doček se sastoji od svete mise, svjedočanstva, klanjanja pred Presvetim te slavljenja.

„Pozivamo vas sve da zajedno s nama uđete u Novu Godinu s Gospodinom. Uz svetu misu, klanjanje, svjedočanstvo te slavljenje budite s nama kako bismo zajedno predali svoja srca Gospodinu da nas vodi svaki dan. Dođite i proslavimo Novu godinu na drukčiji način, sjedinjeni u molitvi i prisutnosti živoga Boga koji drži u rukama naš život i kojemu sve pripada. Radosno vas iščekujemo”, navode.

Foto: Molitvena zajednica Agnus Dei

Foto: Molitvena zajednica Agnus Dei

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh