Aktualnosti

SPROVOD U UTORAK

DOBRE VIJESTI! Sakupljen novac za sprovod za Dragu iz Rijeke 'Zahvaljujući velikom broju donacija koje ste uplatili na račun Uličnih svjetiljki, Drago će imati uistinu poseban sprovod i još će moći pomoći mnogim potrebitim osobama, korisnicima časopisa Ulične svjetiljke od prikupljenih sredstava', naveo je Fr. Ivan

Foto: Ivan Dominik Iličić, Facebook/Screenshot

Foto: Ivan Dominik Iličić

 

U roku od dva dana sakupljen je potreban iznos za sprovod siromaha Drage, objavio je to putem Facebooka dominikanac Ivan Dominik Iličić. Sprovod će biti u utorak na groblju Drenova u Rijeci.

„Dragi i dobri ljudi, hvala svima od srca. Dostojanstveni sprovod Drage Ognjačevića bit će u utorak u 14:30 na groblju Drenova u Rijeci. Dođite koji ste u mogućnosti i pomolite se za njega, ali i za sve ostale siromahe koji su često puta na neki način zaboravljeni za života, ali i nakon smrti.

Za života je dijelio s drugima što je imao

Zahvaljujući velikom broju donacija koje ste uplatili na račun Uličnih svjetiljki, Drago će imati uistinu poseban sprovod i još će moći pomoći mnogim potrebitim osobama, korisnicima časopisa Ulične svjetiljke od prikupljenih sredstava. Za života Drago je dijelio ono malo što je imao s drugima, ali nije mogao ovako konkretno materijalno pomagati druge, ali uspio je to zahvaljujući vama nakon svoje smrti. Bog vas blagoslovio svakim danom sve više i obilato nagradio”, naveo je Fr. Ivan.

 

Podsjetimo, prije dva dana objavili smo apel koji možete vidjeti ovdje.

Bogu hvala na ljudima dobra srca.

Za Book.hr priredila A. P.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh