Aktualnosti

MOLIMO ZAJEDNO!

Dijeli ovaj VIDEO i podrži udrugu Betlehem: Budi glas nerođenih Marijo, majko! Zajedno s Tobom želim moliti za spas nerođenih koji su u opasnosti pobačaja, za obitelji u poteškoćama, za brakove u krizama, za svu dječicu svijeta ❤️

Foto: Re_sky, Shutterstock

Foto: Re_sky, Shutterstock

U tijeku je kampanja ’40 dana za život’ a udruzi ‘Hrvatska za Život’ pridružio se i pater Marko Glogović, utemeljitelj i promicatelj apostolata nerođenih u Hrvatskoj.

„Budi glas onih koji glasa nemaju u 36 hrvatskih gradova”, poručuju organizatori i napominju kako je geslo ove jeseni: ‘Moj narod gine: nema znanja’ (Hoš 4, 6).

Molitva Mariji, majci nerođenih

Marijo, Majko i zaštitnice nerođenih, pogledaj na mene koji Te štujem kao svoju Kraljicu i Majku, kao onu koja me ljubi i vodi k Spasitelju, svome Sinu Isusu.

Ti si moja nada, moja zaštita, moje blago! Zajedno s Tobom želim moliti za spas nerođenih u opasnosti pobačaja, za obitelji u poteškoćama, za brakove u krizama, za svu dječicu svijeta.

Tvom moćnom zagovoru predajem i svoje nevolje i želje.

Usliši me, o Majko, blagoslovi me i okrijepi me u svakodnevnom nošenju križa i hodu prema Vječnosti!

Kao „Treće srce” u otajstvenom zajedništvu s Isusom i Tvojim svetim Srcem, posvećujem se i predajem sasvim pod Tvoju vlast i vodstvo.

Majko nerođenih, Majko života, moli za sve nas, moli i čuvaj od svakoga zla svu djecu svoju! Amen.

Podrži udrugu Betlehem i doniraj ovdje.

Pogledaj video, poslušaj poruku patera Marka Glogovića:

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Udruga Betlehem Zagreb (@betlehem_zagreb)

Izvor: Udruga Betlehem

Za Book.hr priredila A. P.

Preporučamo ti djela našeg patera Marka Glogovića koja možeš pronaći u webshopu biblioteke Figulus ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh