Aktualnosti

ŠAMAR NA OSCARIMA

Denzel Washington otkrio da se tijekom reklama molio s Will Smithom i poručio: Tko smo mi da osuđujemo? Malo tko nije čuo priču s Oscara - šamar koji je glumac Will Smith dao komičaru Chrisu Rocku zbog izrugivanja njegove supruge. Sada se glumac suočava s brojnim poteškoćama u karijeri i otkazivanju angažmana, a glumac koji mu je prvi prišao nakon incidenta se pita: Tko smo mi da osuđujemo?

Denzel Washington otkrio da se tijekom reklama molio s Will Smithom

Foto: Screenshot, YouTube

 

Denzel Washington, koji je viđen kako tješi Willa Smitha nekoliko trenutaka nakon što je glumac ošamario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara pretprošlog vikenda, progovorio je u subotu o kontroverzi te večeri, upitavši: ‘Tko smo mi da osuđujemo?’.

Will Smith se nakon događaja suočava s takozvanom kulturom otkazivanja, pa su mnogi njegovi projekti „na čekanju”.

Washington je o incidentu progovorio na međunarodnom summitu o vodstvu autora i biskupa T. D. Jakesa, nakon razgovora usredotočenog na karijeru i vjeru, kada je Jakes rekao Washingtonu da je „zakoračio usred Trećeg svjetskog rata”, prenosi Daily mail.

Nakon incidenta sa šamarom, Washington je rekao Jakesu, da su se redatelj Tyler Perry, on i Smith molili.

„Tyler Perry je odmah došao sa mnom. Izgovorio je neke molitve. Ne želim reći o čemu smo razgovarali…”

„Tko smo mi da osuđujemo? Ne znam sve detalje situacije, ali znao sam da je jedino rješenje bila molitva.”

Washington je kazao i kako nije razmišljao ni trena hoće li utješiti Smitha. „Nisam mogao ostati sjediti na svom mjestu. Nikako nisam mogao. To jednostavno nisam ja.”

Tijekom svog govora o priznanju za najboljeg glumca, Smith je zahvalio Washingtonu i rekao da mu je stariji glumac rekao: ‘U svom najblistavijem trenutku, budi oprezan, tada vrag dolazi po tebe.

Denzel je Jakesu obrazložio što je pod time mislio:

„Pa, postoji izreka: ‘Kad te vrag ignorira, onda znaš da radiš nešto krivo.’ Đavao kaže: ‘O, ne, ostavi ga na miru, on mi je najdraži.’ Obrnuto, kada vas vrag napadne, možda je to zato što pokušavaš učiniti nešto kako treba. I iz bilo kojeg razloga, đavao se dočepao te okolnosti te noći.’”

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh