Najave

PROJEKT KOJI MIJENJA HRVATSKU

Daruj svoje vrijeme beskompromisno i budi promjena! Prijavi se na najveći volonterski projekt u Hrvatskoj Za mjesec dana, 15. listopada, kreće najveća volonterska avantura u Hrvatskoj! 14 gradova i jedna općina, tri tisuće mladih i više od 350 volonterskih akcija i sve to u samo 72 sata.

Foto: 72 sata bez kompromisa

Sve više mladih prepoznaje važnost volontiranja i sudjelovanje u djelima milosrđa kroz volonterske akcije pa je tako i projekt “72 sata bez kompromisa” postao prepoznatljiv kao onaj koji okuplja mlade, potiče suradnju i, osluškujući lokalne potrebe, kreira socijalne, radne i ekološke volonterske akcije.

Samo ove su godine uključena četiri nova grada sudionika!

Kako ističu organizatori, projekt poprima pravi nacionalni duh koji mijenja Hrvatsku na bolje i – širi se. Samo ove su godine uključena četiri nova grada sudionika – Krk, Križevci, Rijeka i Šibenik. Ukupno će to biti petnaest sudionika – četrnaest hrvatskih gradova i jedna općina.

Nova volonterska avantura

“Za mjesec dana, 15. listopada, kreće najveća volonterska avantura u Hrvatskoj! 14 gradova i jedna općina, tri tisuće mladih i više od 350 volonterskih akcija i sve to u samo 72 sata. Daruj svoje vrijeme beskompromisno i budi promjena! Ne čekaj, prijavi se već danas! Prijaviti se možeš samostalno ili u grupi do pet članova”, poručuju na Facebook stranici projekta.

Prijaviti se možeš na ovoj poveznici, a više o projektu možeš saznati na mrežnoj stranici 72sata.hr.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh