Svjedočanstva

IZ OVE SE KOŽE MOŽE

Danas vjerujem u Boga Alexander je bio iscrpio sve mogućnosti koje pruža medicina, a nadriliječnici i šamani nisu bili ni od kakve pomoći. Zato vjerujem da je na djelu bio Božji prst

Foto: Didgeman, Pixabay

 

Dugo nisam doživljavao Alexanderov proces izlječenja jer sam ga gledao kao čovjeka, a ne bolesnika. Bio je to tihi proces. U jednom trenutku primijetili smo da je bolest nestala. Danas vjerujem da ga je ozdravio Bog.

Vjerujem da je na djelu bio Božji prst

Alexander je bio iscrpio sve mogućnosti koje pruža medicina, a nadriliječnici i šamani nisu bili ni od kakve pomoći. Zato vjerujem da je na djelu bio Božji prst. Tada uopće nisam razmišljao o tome jer nisam bio vjernik, ali kasnije sam puno pričao o tome s Alexanderom. Danas vjerujem u Boga. Nedjeljom zajedno idemo u istu crkvu.

Nastavak ovog čudesnog svjedočanstva ozdravljenja čitajte u knjizi „Iz ove se kože može. Moje čudesno ozdravljenje“ autora Alexandera Eggera.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh