Vijesti

Seminar je namijenjen svakome tko poznaje nekoga suprotnog spola

Danas u Splitu! Seminar „Ljubav i poštovanje” – drugi dan Osiguran je dovoljan broj slobodnih mjesta, a ulaznice možete kupiti na ulazu u dvoranu

„Prošla je godina dana otkako smo sudjelovali na konferenciji o ljubavi i poštovanju. To je najsnažnija lekcija o braku koju smo suprug i ja ikada čuli. Mi smo danas još uvijek zajedno samo zato što je moj muž tijekom proteklih nekoliko mjeseci činio upravo ono o čemu ste pričali na vašoj Konferenciji ljubavi i poštovanja.”

Danas u Splitu započinje peti i posljednji u nizu seminara, te drugi u gradu Splitu koji će dr. Emerson Eggerich održati u sklopu turneje kroz Hrvatsku. Osiguran je dovoljan broj slobodnih mjesta, a ulaznice možete kupiti na ulazu u dvoranu.

Detaljnije o jednostavnoj i snažnoj poruci koja je obnovila i spasila mnoge brakove i također pomogla mnogim pojedincima i obiteljima možete saznati ovdje.

U nastavku donosimo detalje današnjeg susreta u Splitu.

Lokacija: Hotel Atrium, Domovinskog rata 49 (lokacija)

Termin: 18 – 21 sat

Cijena ulaznice: 50 kn

Vidimo se!

Mogu li na susret doći samo osobe koje su u braku?

Na susret su itekako pozvani i dobrodošli samci, mladi koji su trenutno u vezi i oni koji se tek pripremaju za brak. Jer, ova jednostavna i snažna poruka, koja je glavna tema susreta, govori o muško-ženskoj komunikaciji, a ne samo o komunikaciji u braku. Načela (principi) o kojima će se govoriti vrijede i za braću i sestre, majke i sinove, očeve i kćeri, muške i ženske kolege… Ovaj seminar o ljubavi i poštovanju namijenjen je svakome tko poznaje nekoga suprotnog spola.

Za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte putem e-maila [email protected] ili na broj 095/197-9925 (radnim danom od 8 do 16 sati).

Autor: Danijel Katanović (Book.hr)

Najčitanije

Na vrh