Duhovnost

365 DANA S DUHOM SVETIM

Danas Mu dopusti da izbaci iz tebe sve što nije dobro Ako čovjek čita Bibliju, postaje čovjekom Biblije, postaje Božjim čovjekom

Gospodin želi da mu danas dopustiš izbaciti iz tebe sve što nije dobro

Foto: Unsplash, Joel Muniz

 

Ja, mudrost, boravim s razboritošću i posjedujem znanje umna djelovanja. (…) Ja kročim putem pravde, sred pravičnih staza, da dadem dobra onima koji me ljube i napunim njihove riznice (Izr 8, 12. 20–21).

Gospodin želi da mu danas dopustiš izbaciti iz tebe sve što nije dobro. On želi izbaciti iz tebe ona razmišljanja koja ti predlaže grijeh, koja nisu spasonosna i koja dolaze iz svijeta, a ne iz Biblije. Ako čovjek čita Bibliju, postaje čovjekom Biblije, postaje Božjim čovjekom.

Iz knjige „365 dana s Duhom Svetim“ autora p. Augustyna Pelanowskog. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako se zaista želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista) ispod imate kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine’.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh