Najave

27. SIJEČNJA

Božja pobjeda u Slavonskom Brodu: Spremni za veliku Večer slavljenja? Večer slavljenja „Gore srca“ je večer u kojoj će se u zajedništvu moliti i slaviti Gospodina koji je danas živ i prisutan. Slavljenje prožeto molitvom, u kojem svi tražimo susret sa živim Bogom

Foto: Božja pobjeda, YouTube/Screenshot

Foto: Božja pobjeda, YouTube/Screenshot

 

Molitvena zajednica Božja pobjeda organizira Večer slavljenja „Gore srca“ koja će se održati u subotu, 27. siječnja 2024., u športskoj dvorani „Vijuš“ u Slavonskom Brodu s početkom u 20 h.

Večer slavljenja „Gore srca“ je večer u kojoj će se u zajedništvu moliti i slaviti Gospodina koji je danas živ i prisutan. Sudionici prijašnjih godina kažu da je Večer slavljenja nešto novo i nešto više od pjevanja poznatih kršćanskih pjesama. To je slavljenje prožeto molitvom, u kojem svi tražimo susret sa živim Bogom.

Ulaznice za događaj možete kupiti na eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno dok pratnja mora imati ulaznicu. Djeca do 7 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.

Evangelizacija mladih

Molitvena zajednica „Božja pobjeda“ osnovana je u jesen 2006. godine u župi Duha Svetoga na Jarunu u Zagrebu. Vizija zajednice je mlade ljude dovesti do susreta sa živom osobom Isusa Krista koji preobražava naše živote i koji je jedini Put, Istina i Život. Pod duhovnim vodstvom don Damira Stojića, SDB, okupljaju se u zajedništvu, molitvi, sakramentima, slavljenju i klanjanju.

Nakon što su tri godine zaredom, od 2017. do 2019., punili dvoranu City Plaza u Zagrebu, prije godinu dana prvi put okupili su se u Domu sportova u Zagrebu. Nakon Zagreba, u listopadu su napunili i Splitske „Gripe“.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh