Zanimljivosti

U ITALIJI

Bože, hvala Ti! Muškarac spasio bebu koja je padala s petog kata Mattia Aguzzi rekao je kako je krenuo s djevojkom kupiti kruh, a pažnju su im privukli vriskovi iz zgrade

Foto: Niklas Ohlorogge, Unsplash

Foto: Niklas Ohlorogge, Unsplash

Nakon što je uhvatio dijete koje je palo s balkona na petom katu, bankar iz Torina proglašen je herojem. Ovaj 37-godišnjak otkrio je kako je čuo muškarca kako viče ‘upomoć’ dok je s djevojkom išao do pekarnice.

Mattia Aguzzi rekao je kako je krenuo s djevojkom kupiti kruh a pažnju su im privukli vriskovi iz zgrade.

„Čuo sam čovjeka kako vrišti kad je vidio djevojčicu kako se naginje na rubu. Djevojčica se sve više naginjala i penjala, držala se samo s dvije ruke, a noge su joj bile u zraku”, rekao je.

CNN prenosi kako je mladić vikanjem pokušao privući pozornost trogodišnjakinje, ali je shvatio da ga ne čuje. Nakon toga procijenio je gdje bi mogla pasti i stao ispod tog mjesta.

„Vikao sam da se vrati unutra, nije me čula. Vidio sam da pada i stao joj na put. Zatvorio sam oči i nadao se da će sve biti u najboljem redu, ublažio sam joj udarac i oboje smo pali na zemlju”, kazao je.

Naveo je kako u početku beba, nakon pada, nije davala znakove života a kada je počela plakati, on je odahnuo.

Što drugo reći nego: Bože, hvala ti!

„Dođite, kličimo Jahvi, uzvikujmo Hridi, Spasitelju svome!
Pred lice mu stupimo s hvalama, kličimo mu u pjesmama!
Jer velik je Jahve, Bog naš, Kralj veliki nad svim bogovima.” Ps 95,1-3

 

Za Book.hr priredila I. A.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh