Duhovnost

KOŠULJA OD VATRE

Biram sve! Moramo imati hrabrosti otvoriti svoja srca i željeti sve ono što nam Bog ima za dati, imajući na umu da ćemo možda biti razočarani. ❣️

Ženska osoba sklopljenih ruku, moli se

Foto: doungtepro, Pixabay

 

 

Kada joj je kao malenoj djevojčici sestra Leonija ponudila košaru sa šivaćim priborom, u kojoj su bile vrpce i ukrasi, da si izabere što želi, Terezija je slavno odgovorila: „Biram sve!”
Ne znam kako vi, ali ja sam više od onih osoba koje bi rekle: „Neću ništa”.

Ako zatražite „sve”, ispast ćete sebični. Ako zatražite sve, možda dobijete figu. Ako svedete svoje želje na minimum, vrlo su male šanse da će vas netko odbiti ili razočarati. Ako ne želite ništa, neće vas boljeti ako nazadujete ili izgubite nekoga ili nešto.

bila sam u zabludi

Kao najstarija od šestero djece u obitelji alkoholičara, bila sam u zabludi da ih („njih”, moju obitelj, siromašne, bolesne i patnike, svijet u konačnici) mogu spasiti ako sam dovoljno dobra, dovoljno uspješna, dovoljno lijepa, dovoljno savršena. Ta je zabluda bila duboko ukorijenjena u mojoj duši od prvog dana otkako sam postala svjesna sebe i okoline. Prevalila sam dalek put, ali od rane dobi moja je „strategija” probijanja kroz život bila da bolesno gomilam i robujem.

Moramo željeti sve. Moramo imati hrabrosti otvoriti svoja srca i željeti sve ono što nam Bog ima za dati, imajući na umu da ćemo možda biti razočarani. ❣️

 

 

Iz knjige „Košulja od vatre“ autorice Heather King. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

 

 

 

 

 

 

 

Za Book.hr priredila A. P.

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh