Najave

24. – 28. SVIBNJA 2023.

Biblioteka Figulus izlaže na Panonskom festivalu knjige! Naslovi sniženi i do 40 posto! Ulaz je slobodan!

Foto: Biblioteka Figulus

 

Od 24. do 28. svibnja održava se prvi sajam knjige u Osijeku – Panonski festival knjige (www.pfk.hr), na kojem nastupa više od 40 izlagača iz cijele Hrvatske, a među njima i izdavačka kuća Figulus iz Koprivnice (www.figulus.hr).

Panonski festival knjige jedinstveni je spoj sajma i festivala knjige koji predstavlja mjesto susreta s dobrom kvalitetnom knjigom, kao i njenim autorima.

U dvorani Gradski vrt u Osijeku, na 1900 četvornih metara, pripremljen je bogat program – promocije svježih naslova, razgovori s autorima te dječji programi i radionice.

Dođite i podržite Biblioteku Figulus na sajmu. Pronađite dobru duhovnu knjigu, za sebe, za svoje bližnje, i to po prigodnim sajamskim cijenama, uz popuste do 40%.

„Hvata me jeza od štete koju trpe duše koje ne čitaju duhovne knjige… U čitanju svetih knjiga nalazi se takva snaga da taj čin dovodi do potpune promjene; takva snaga da čak i svjetovne ljude vodi na put do savršenstva.” sveti Padre Pio

Radno vrijeme

Radno vrijeme sajma je sljedeće: srijeda, četvrtak i nedjelja od 10:00 do 20:00 sati, petak i subota od 10:00 do 21:00 sat.

Ulaz je slobodan! Vidimo se na štandu broj 9.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh