Aktualnosti

ŽELIM DA ŽIVIŠ

Bog se želi aktivno uključiti u svaku situaciju – utješiti, ohrabriti, oprostiti, dati smisao, ozdraviti one kojima medicina više ne može pomoći! Nalazite se pred opasnošću neposredne smrti zbog teške ili neizlječive bolesti, zbog starosti, ili poznate nekoga tko se nalazi u sličnoj situaciji? Preporučamo vam knjigu „Želim da živiš“ i besplatnu aplikaciju s audio verzijom knjige

Besplatno preuzmite audio verziju popularne knjige Želim da živiš

Knjiga koja je već u prvih mjesec dana izazvala izniman interes mnogih, od sada vam je dostupna i u besplatnoj audio verziji!


Nalazite se pred opasnošću neposredne smrti zbog teške ili neizlječive bolesti, zbog starosti, ili poznate nekoga tko se nalazi u sličnoj situaciji? A možda želite produbiti svoj odnos s Bogom? Ovaj je molitvenik koncipiran bitno drugačije od ostalih: Bog se obraća nama, a ne mi njemu.

Aplikacija je dostupna na Google Playju. Sve što trebate je upisati „Želim da živiš“, odabrati verziju koju želite (mušku ili žensku) i instalirati aplikaciju na svoj mobitel.

Bog se sigurno ʽželi aktivno uključitiʼ – želi utješiti, ohrabriti, oprostiti; želi dati smisao ljudskoj patnji i, konačno, želi ozdraviti one kojima medicina više ne može pomoći. Kombinacija čitanja i slušanja će mnogima biti na istinski blagoslov.

Tiskano izdanje knjige dostupno je u našoj web-knjižari. Više možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Ova je knjiga idealan poklon za nekoga tko se nalazi pred opasnošću neposredne smrti zbog teške ili neizlječive bolesti ili zbog starosti, no jednako tako može biti korisna i drugima koji žele produbiti svoj odnos s Bogom.

Autor Josip Lončar

Želim da živiš

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  • 152
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh