Razno

USAVRŠAVANJE JE DOBRO, ALI...

Ako slavljenje započneš s traženjem onoga što Duh čini, On će ti pokazati kako ćeš istu pjesmu pjevati u novome pomazanju Usavršavanje je dobro, ali uvijek moramo ostaviti prostora da nas Sveti Duh povede ondje gdje nikada prije nismo bili

Ako slavljenje započneš s traženjem onoga što Duh čini, On će ti pokazati kako ćeš istu pjesmu pjevati u novome pomazanju

Foto: Unsplash, Keagan Henman

 

Ja uvijek radim na usavršavanju. Jednom je to zvuk moje gitare, drugi put razglas ili što god je već na redu. Usavršavanje je dobro, ali uvijek moramo ostaviti prostora da nas Sveti Duh povede ondje gdje nikada prije nismo bili. A put do toga mjesta nije označen na zemljovidima. Stoga to putovanje zna biti nepredvidljivo, pa čak i zbrkano.

Ako slavljenje započneš s traženjem onoga što Duh čini, On će ti pokazati kako ćeš istu pjesmu pjevati u novome pomazanju

Ako se bojiš da ćeš kao glazbenik izgledati nesigurno ili nezrelo, nećeš moći ući u dubine Duha. A tako ni ljudi neće ući u istinsko slavljenje.
Ako slavljenje započneš s traženjem onoga što Duh čini, On će ti pokazati kako ćeš istu pjesmu pjevati u novome pomazanju. Ako te traženje Duha uznemiruje, vjerojatno ćeš se okrenuti zabavljanju kako bi se služba mogla nastaviti.

Nastavak čitajte u knjizi „Pred zidom“ autora Don Pottera. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti po sniženoj cijeni za 72 umjesto 90 kuna ovdje.

Izdavač: Biblioteka Vinograd

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh