Duhovna glazba

SLIJEDITI ISUSA NA PUTU PREMA VJEČNOSTI

[EKSKLUZIVNO] Premijera nove pjesme vokalno-instrumentalnog sastava ‘Amorose’ na Book.hr-u: Poslušajte pjesmu ‘Ustani i hodaj’, inspiriranu Psalmom 119 i osobnim iskustvom vjere Pjesma ‘Ustani i hodaj’ druga je po redu autorska pjesma vokalno-instrumentalnog sastava ‘Amorose’, a govori o Isusu koji nas je toliko ljubio da je otkupio sve naše grijehe, kako bi ustali, hodali i slijedili ga svaki dan na našem putu prema Vječnosti…

[EKSKLUZIVNO] Premijera nove pjesme vokalno-instrumentalnog sastava ‘Amorose’ na Book.hr-u: Poslušajte pjesmu ‘Ustani i hodaj’ inspiranu Psalmom 119 i osobnim iskustvom vjere

Foto: Amorose

 

Amorose su vokalno – instrumentalni sastav triju glazbenica, osnovan 2015. godine, sa željom da prenose Radosnu vijest i slave Gospodina kroz kršćansku duhovnu glazbu. Od 2017. godine jedan su od slavljeničkih bendova u zajednici za promicanje kršćanskih vrednota Kristofori.

Iva Smojver (violina), Martina Pustički (viola) i Mateja Bunčić (klavir) glazbom se bave od najranijih dana, diplomirale su na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a danas rade kao profesorice u glazbenim školama.

Pjesma Ustani i hodaj njihova je nova i druga po redu autorska pjesma, inspirirana Psalmom 119 i osobnim iskustvom vjere. Iako se može reći da je uskrsne tematike, pjesma govori o Isusu koji nas je toliko ljubio da je otkupio sve naše grijehe, kako bi ustali, hodali i slijedili ga svaki dan na našem putu prema Vječnosti.

Kao i za prvu autorsku pjesmu Predivan si, Gospodine, glazbu i tekst potpisuju Mateja Bunčić i Iva Smojver a aranžman potpisuje Ivan Škunca. U pjesmi gostuju i izvrsni kolege glazbenici – Vanda Janković, Dario Sabo, Mario Klarić.

Video je snimljen u Sound Station studiju i u crkvi Sv. Mati Slobode na Jarunu, a njegov je autor Josip Ninković.

Neka Vam pjesma svima bude na blagoslov!

Najčitanije

Na vrh