Foto i video

NOVI HIT NA DUHOVNOJ GLAZBENOJ SCENI Mladi iz Doma molitve Slavonski Brod predstavili prvi spot za pjesmu Tebe slave usne moje Ideja za pjesmu nastala je razmatranjem biblijskog retka iz Poslanice Rimljanima (11, 36): „Jer sve je od njega i po njemu i za njega! Njemu slava u vijekove! Amen“.

Mladi iz Doma molitve Slavonski Brod predstavili prvi spot za pjesmu Tebe slave usne moje

Foto: Screenshot

 

Slavljenički tim Doma molitve Slavonski Brod predstavio je spot za pjesmu Tebe slave moje usne. To je jedna u nizu autorskih pjesama s njihovog prvog albuma pod nazivom Tebi vjerujem, čija će promocija biti u veljači sljedeće godine.

Ideja za pjesmu nastala je razmatranjem biblijskog retka iz Poslanice Rimljanima (11, 36): „Jer sve je od njega i po njemu i za njega! Njemu slava u vijekove! Amen“. Autorica teksta i glazbe, Marija Mažar, jedna je od voditelja slavljenja u Domu molitve, a ovu slavljeničku pjesmu napisala je još 2014. godine. Aranžman pjesme osmislili su Sebastijan Pešorda, također voditelj slavljenja u Domu molitve i glavni vokal u spotu ove pjesme, te Grgur Sesar – glazbeni producent u studiju Nova Eva.

Spot je sniman u šumi nedaleko od Doma molitve u Slavonskom Brodu, a ideja je bila pokazati ljepotu i slavu Božjega djela. Priču za video spot osmislila je Kristina Pešorda, koja je također jedan od voditelja slavljenja u Domu molitve. Spot su snimali Ivan Lovrić i Josip Ninković, a montažu potpisuje Ivan Lovrić.

Izvor:  Laudato.hr; Book.hr

Priredila Gabriela Jurković

Najčitanije

Na vrh