Aktualnosti

MISLI ZA SVAKI DAN U GODINI

PONOVNO DOSTUPNA! U Tvojoj prisutnosti – verzija za žene Knjiga koja je pravo malo blago za svakoga kome dođe u ruke!

Foto: Figulus

 

Biblioteka Figulus radosno javlja kako je knjiga „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” autorice Sarah Young  ponovno u prodaji. Konačno možete nabaviti izdanje knjige U Tvojoj prisutnosti – verzija u kojoj se Isus obraća ženskoj osobi!

U Tvojoj prisutnosti

Prvi je put objavljen na hrvatskom jeziku 2016. godine. Knjiga je prevedena na 29 jezika: englesko izdanje prodano je u nevjerojatnih 35 milijuna, a hrvatsko u 18.000 primjeraka što svjedoči o njezinoj iznimnoj popularnosti među čitateljima širom svijeta.

U Tvojoj prisutnosti može poslužiti i kao molitvenik i kao devocionalni dnevnik. Sarah Young prenosi poruke koje je primila tijekom svojih posvećenih trenutaka molitve, potičući čitatelje da slušaju Isusov glas, primaju utjehu, nadu i smjernice za svoje živote. S pomoću meditacija za 365 dana, knjiga svakog dana pruža priliku za duhovni rast, ohrabrenje i uživanje u Božjoj prisutnosti.

UTP

Foto: Book.hr

 

Poziv na intiman odnos s Bogom

Ova knjižica je poziv na intiman odnos s Bogom. Vodi nas  kroz iskustvo prisnog i osobnog poznavanja Boga, potičući ga da živi život u izobilju. Najveća je vrijednost ovog djela to što čitatelja uvodi u svijet razmatranja na vrlo jednostavan način – u molitvu koja je nužna da se produbi vjersko uvjerenje, da se potakne obraćenje srca i ojača volja da se slijedi Krista (v. KKC 2705-2708; KKC 2655, 2688). On je neprestano prisutan a mi smo kada to svjesno želimo biti.

Knjiga koja je pravo malo blago za svakoga kome dođe u ruke!

 

Knjigu U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti”autorice Sarah Young možete nabaviti putem web-shopa naše Biblioteke Figulus.
 

 

 

 

 

 

 

 

Za Book.hr priredila A. Pranjić

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

Podatci za plaćanje nalaze se na ovoj poveznici.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Naši partneri

Osječko Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Ivana Generalića 3
48 000 Koprivnica, Hrvatska
Telefon: +385 (0)95 3886 131
E-mail: [email protected]
Na vrh