Svjedočanstva

POSLUŠAJTE!

Dirljivo svjedočanstvo Mateja Lovrića: ‘Usamljenost nije kraj’ Svakomu od nas Matej poručuje kako je usamljenost teško stanje za pojedinca koje može dovesti do problema s mentalnim zdravljen. No, koliko god teška bila, usamljenost nije kraj.

Matej Lovrić

Foto: Salesiana

 

Na YouTube kanalu Salesiane objavljeno je dirljivo svjedočanstvo Mateja Lovrića o njegovom iskustvu usamljenosti.  Naime, 2023. godine Svjetska zdravstvena organizacija proglasila je usamljenost globalnim zdravstvenim problemom. Od usamljenosti pati sve veći broj osoba, a zbog prekomjernog korištenja društvenih mreža, problem postaje sve izraženiji i kod mladih.

Matej Lovrić iz zajednice Arka i autor knjige On svjedočio o vlastitoj usamljenosti koja mu je bila suputnik do 26. godine njegovog života od najranijega djetinjstva.

>>> Pomozite udruzi Arka Korablja u izgradnji kuće za odrasle osobe s intelektualnim teškoćama.. Više o tome na poveznici. <<<<

zašto nam je važno društvo

U svom svjedočanstvu Matej govori o ljudima koje je susreo tijekom svoga života i koji su mu pokazali zašto su nam važni drugi – zašto nam je važno društvo, zašto nam je važna zajednica, zašto je važan susret.

usamljenost nije kraj

Svakomu od nas Matej poručuje kako je usamljenost teško stanje za pojedinca koje može dovesti do problema s mentalnim zdravljen. No, koliko god teška bila, usamljenost nije kraj.

Cijelo svjedočanstvo može se poslušati na YouTube kanalu Salesiane na poveznici

Za Book.hr priredila A. P.

 

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

Podatci za plaćanje nalaze se na ovoj poveznici.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh