Najave

OD 10:30 DO 12:30

19. 10. Jure Brkljača na Narodnom trgu u Zadru Glazbeno zagrijavanje za veliki domoljubni koncert Domu mom počinje već ove subote

Foto: Mazur Travel, Shutterstock

Jure Brkljača će ove subote 19. listopada od 10:30 do 12:30 zapjevati na Narodnom trgu u Zadru i tako uz svima poznate hitove još jednom najaviti veliki domoljubni koncert „Domu mom“.

Kao što smo i mi već najavili, 30. studenoga održat će se ovaj koncert na pozornici Velike dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku.

Zajedno za Hrvatsku nastupit će: Mate Bulić, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Miroslav Škoro, Meri Cetinić, Klapa HRM-a „Sv. Juraj”, Šima Jovanovac, Ivana Kovač, Tiho Orlić, Ivica Sikirić Ićo, Adalbert Turner Juci, Zaprešić Boys, Dražen Žanko, Mirko Švenda Žiga, Jure Brkljača, Pava Ravenščak, Dino Petrić, Frano Pehar, Lucija Zovko i drugi.

U najpoznatijim hrvatskim pjesmama o ljubavi i zahvalnosti prema domovini moći će uživati obitelji s djecom, mladi i generacije onih koji su sagradili našu Hrvatsku jer ljubav prema domovini sve ujedinjuje.

Posjetitelje će dočekati kružna, pozornica od 360° i jedinstveni doživljaj posjetiteljima na svim sjedećim i stojećim pozicijama unutar dvorane. Ova centralna, kružna dvorana i pozornica simbolično prikazuje neprekinuti krug zajedništva ljubavi prema domovini.

Zabavite se ove subote na Narodnom trgu uz svirku Jure Brkljače, a do tada ne propustite nabaviti svoje ulaznice za koncert „Domu mom” u sustavu Eventima ili u Laudato galerijama jer zadnje se ulaznice brzo prodaju.

 

Jana Radeljak, Bagadodo; mv, Book.hr

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

Podatci za plaćanje nalaze se na ovoj poveznici.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh