Aktualnosti

USKORO SAMO U FIGULUSU

Otkrijte što znanost kaže o euharistijskim čudima Uskoro konačno dostupna na hrvatskom jeziku bit će knjiga ‘Kardiolog pregledava Isusa’. Knjigu ćete moći nabaviti jedino u izdanju Biblioteke Figulus i kupiti je već na ovogodišnjem Interliberu

Foto: Figulus

 

Bog je ponizio samoga sebe tako što je odlučio služiti čovjeku. Za spasenje čovjeka pristao je biti mučen, zlostavljan i na kraju ubijen od ruke onog stvorenja koje je On sam stvorio.

Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina

Čitamo tako i u Evanđelju po Ivanu: „Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni”.

To je dokaz Božje neizmjerne ljubavi. Toliko voli nas ljude da je bio spreman podnijeti toliku patnju za naše spasenje. Na svakoj Svetoj Misi prisjećamo se riječi koje je sam Isus izgovorio tijekom Posljednje večere, a ponavljamo ih jer je On sam želio da iznova svjedočimo tom čudu.

Euharistijska čuda

Zabilježena su razna euharistijska čuda, bilo da je hostija ostala „nepokvarena” 50-ak godina, vino u kaležu postalo krv ili je hostija poprimila oblik svježeg mesa. Svjedočanstvo nama vjernicima je to da je u posvećenim hostijama tijelom i dušom baš on, naš Gospodin Isus Krist.

Moderan čovjek se prvenstveno oslanja na znanost kojoj su najbitniji dokazi. Kao nevjerni Toma, na hostiju iz euharistijskog čuda primjenjuje znanstveni pristup. I što proizlazi iz kliničkih analiza, laboratorijskih testova, histoloških i genetičkih istraživanja ovih neobjašnjivih i misterioznih tkiva?

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Figulus (@bibliotekafigulus)

 

Dr. Franco Serafini

Sve navedeno pitao se i poznati kardiolog dr. Franco Serafini koji je istražio najdublja otajstva naše vjere u svojoj knjizi „Kardiolog pregledava Isusa”. Katolička crkva je kroz stoljeća priznala i štovala 107 euharistijskih čuda, a o nekima ćete čitati u knjizi.

Uskoro konačno dostupna na hrvatskom jeziku bit će knjiga ‘Kardiolog pregledava Isusa’. Knjigu ćete moći nabaviti jedino u izdanju Biblioteke Figulus i kupiti je već na ovogodišnjem Interliberu.

Bog želi da svi budemo jedno s Njim kroz Njegovo Tijelo i Krv

Dr. Serafini u svojoj knjizi opisuje euharistijska čuda s kliničkom znanstvenom preciznošću. Uz opsežna medicinska i znanstvena istraživanja pet euharistijskih čuda, otkrivajući zapanjujuća svjedočanstva hematologa, onkologa, neurologa, genetičara, molekularnih biologa i drugih koji su svi zaključili istu stvar: pet euharistijskih čuda neporecivo su autentična. Ono što otkrivaju jest kako su sva čuda međusobno povezana.

Naučit ćete kako je identificirana ljudska DNK pronađena u euharistijskim tvarima, što održava cijenjenu relikviju iz osmog stoljeća na životu do dvadeset i prvog stoljeća i kako se identična krvna grupa ponavljala u jedinstvenim čudima.

Knjiga koja će vam dokazati kako Bog želi da svi budemo u jedinstvu s Njim kroz Njegovo predragocjeno Tijelo i Krv.

 

 

Knjigu ‘Kardiolog pregledava Isusa’ uskoro ćete moći kupiti putem web-shopa naše Biblioteke Figulus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za Book.hr priredila Anamarija Pranjić

 

 

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

Podatci za plaćanje nalaze se na ovoj poveznici.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh