Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO S HODOČAŠĆA U MEĐUGORJE:

Dobila sam odgovor na pitanje s kojim sam se mučila godinama Nakon četiri godine doslovno sam otrčala na ispovijed, budući da službeno ispovijed još nije počela ja sam našla svećenika stranca koji je bio u prolazu i nagon u meni je bio toliko jak da sam ga molila da me ispovijedi, i to sam obavila ispovijed na engleskom jeziku 

Kip Majke Božje, Kraljice Mira u Međugorju u cvijeću

Foto: Vivida Photo PC, Shutterstock

 

Donosimo vam svjedočanstvo naše čitateljice koja je željela podijeliti milosti dobivene na hodočašću Kraljici Mira s Kristoforima. Zahvalila se voditeljima hodočašća, našima Šimi Đuliću i Nediljku Jelčiću jer, kako sama kaže, njhov način vođenja hodočašća potaknuo ju je na pisanje svjedočanstva. Osjetila je snažnu Gospinu prisutnost, ispovijedila se nakon četiri godine te ozdravila od straha.

 

U Međugorje ponovno hodočastimo od 25. do 27. 10. Više

Informacije o ostalim hodočašćima u našoj organizaciji možete pronaći ovdje.

 

Njezino svjedočanstvo prenosimo u cijelosti.

„Isključivo Vaš način vođenja hodočašća je potaknuo sve što ću navesti niže, isključivo Vaše riječi i Vaš pristup, put kojim ste Vi odabrali pristupati srcima ljudi.

Zašto sam zamjenila posao iz snova za život istinske svrhovitosti

Samim ulaskom u bus dobila sam prvi znak, obzirom da sam u fazi napuštanja radnog mjesta na kojem sam provela gotovo desetljeće i pol, i kroz koje se identificiram kao ličnost, napuštanje tog radnog mjesta bilo je puno borbi, poteškoća i bilo je potrebno puno molitve. Iako tim činom napuštam iznimne uvjete i cijenjenu poziciju, potvrdu da činim pravu stvar dobila sam kada sam sjela u autobus i u ruke dobila časopis Book, s velikom naslovnicom „Zašto sam zamjenila posao iz snova za život istinske svrhovitosti”, i tekstom koji kao da je govorio o meni.

Razmatranjem teksta iz Svetog pisma u Školi molitve shvatila sam da ja zapravo želim biti supruga i majka u duši, ali da to poričem sebi i svima oko sebe zbog prethodnih događaja u mom životu. Sutradan, ne spomenuvši uopće tu temu, svećenik jer rekao da trebam početi moliti u tu svrhu, i tako je krenula moja prva molitva za brak i obitelj.

Nakon 4 godine doslovno otrčala na ispovijed

Iako nikako nisam bila spremna na ispovijed prije putovanja, i mislila sam da će proći još neko vrijeme dok skupim hrabrosti, Vaš je govor u meni nešto okrenuo i ja sam nakon četiri godine doslovno otrčala na ispovijed, budući da službeno ispovijed još nije počela ja sam našla svećenika stranca koji je bio u prolazu i nagon u meni je bio toliko jak da sam ga molila da me ispovijedi, i to sam obavila ispovijed na engleskom jeziku.

doživjela sam snažno osjećanje Gospe

Na zadnjem otajstvu na brdu ukazanja dobila sam odgovor na pitanje s kojim sam se mučila godinama. A kod Gospe, kad je molila za nas doživjela sam snažno viđenje odnosno osjećanje, Gospa mi je prvo nježno prišla predivnim modrim svjetlom koje se postepeno pretvorilo u plavo oko, zatim mi je rekla i ponovila više puta da se ne bojim i da je ona uz mene, a ja sam joj uzvraćala nazad s potvrdom da se ne bojim i da joj vjerujem, što je kod mene izazvalo snažnu fizičku reakciju, nakon čega su mi utrnule ruke do lakta i mogla sam ih držati jedino u položaju primanja.

ozdravljenje od straha

Vjerujem da je Gospa željela da primim ozdravljenje od straha. Strahovi s kojima sam se popela gore, nestali su. Moram napomenuti da sam zapravo prvi put otvorila srce ovakvom iskustvu, jer sam se prvi put osjećala dovoljno sigurno i hrabro, iako sam mnogu puta bila u prilici, uvijek sam bila u strahu. Ono što činite, veliko je. Vjerujem da nije uvijek lako, ali mjenja ljudske živote”, navodi.

 

Za Book.hr svjedoči N. N.   (Podaci poznati uredništvu)

Priredila A. P.

 

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati  e-mailom na adresu: [email protected].

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

Podatci za plaćanje nalaze se na ovoj poveznici.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

 

Najčitanije

Na vrh