Najave

ŽIVA VATRA

Uskoro se predstavlja prvi cjeloviti program pripreme za krizmu u Hrvatskoj Radi se o novom i inovativnom programu pripreme za krizmu iza kojeg stoji preko 20 stručnjaka iz područja teologije, psihologije, pedagogije, sociologije i komunikologije

Duh Sveti, ruke pružaju

Foto: Velishchuk Yevhen, Shutterstock

 

 

Živa vatra je prvi cjeloviti program pripreme za krizmu u Hrvatskoj koji će od ove jeseni biti dostupan svim župama u Hrvatskoj.

Radi se o novom i inovativnom programu pripreme za krizmu iza kojeg stoji preko 20 stručnjaka iz područja teologije, psihologije, pedagogije, sociologije i komunikologije.

Program Živa vatra stilom je i pristupom prilagođen današnjim mladima, a njegovi su ciljevi: zadržati mlade u Crkvi i nakon krizme, pokazati mladima da je vjera važna aktualna i potrebna, oživjeti župnu zajednicu kroz suradnju kateheta, župnika, krizmanika, kumova i roditelja te približiti mlade vjeri i susretu s Bogom.

Program će predstaviti: dr. sc. Danijel Labaš, komunikolog, Janja Tomić, kateheta u programu Živa vatra, don Mihovil Kurkut, svećenik salezijanac i direktor Salesiane, Marin Periš, autor priručnika za pripremu za krizmu Živa vatra.

Saznajte više o programu Živa vatra.

 

 

Za Book.hr priredila A. P.

 

 

Novo izdanje knjige „Sila odozgor“ od danas u prodaji!PREPORUKA!

Knjiga „Sila odozgor” autorâ Josipa Lončara. Saznajte odgovor na pitanje kako se u praksi služiti darovima Duha Svetoga koje smo primili po sakramentu krizme..

Knjigu možete nabaviti ovdje.

 

 

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

Podatci za plaćanje nalaze se na ovoj poveznici.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh