Svjedočanstva

LIJEČNICA U ČUDU

SVJEDOČANSTVO S MES-a ‘Isus je večeras ozdravio jednu mladu osobu od lošeg vida’ Ja sam samo sjedio i čekao da će netko reći: „Gotovo je!“ - i da možemo ići kući. Mnogi su ozdravljali od raznih bolesti, a nakon nekog vremena Lončar je rekao...

Foto: Shutterstock

Na adresu portala stiglo nam je svjedočanstvo mladića, koji svjedoči iz perspektive sebe kao osnovnoškolskog dječaka, o tome kako ga je Bog, na susretu s kojeg je (dječački) jedva čekao otići, ozdravio od problema s vidom. Bogu hvala i slava! 

“Bio sam treći ili četvrti razred osnovne škole kada nas je posjetila doktorica kako bi nam pregledala vid. Kada sam stigao na red za pregled, rezultati su bili takvi da nisam vidio ništa, ma s koje god udaljenosti sam gledao. Doktorica je nazvala moje roditelje i naručila me za termin kod okulista.

Tatin zagovor

Bila je to kontrola na kojoj su mi trebali odrediti dioptriju za naočale. Nakon nekog vremena, gospođa Ana je pozvala moju majku na molitveno-evangelizacijski susret u Dugom Selu. S obzirom na to da majka nije mogla ići, preporučila je meni i tati da odemo. Tata je pristao. Tu nedjelju smo tata, Ana i ja otišli na MES. Bio sam mali pa sam jedva čekao da idemo kući. Nagovor je držao Josip Lončar te je u jednom trenutku rekao da sklopimo oči i molimo za sve što želimo.

Mnogi su ozdravljali od raznih bolesti, a nakon nekog vremena Lončar je rekao…

Tata je valjda uključio i mene u molitvu. Ja sam samo sjedio i čekao da će netko reći: „Gotovo je!“ – i da možemo ići kući. Mnogi su ozdravljali od raznih bolesti, a nakon nekog vremena Lončar je rekao: „Isus je večeras ozdravio jednu mladu osobu od lošeg vida.“ Tata je rekao da je osjetio trnce u tijelu te smo, nakon susreta i polaganja ruku, otišli kući. Sutra smo bili na kontroli vida i desilo se ozdravljenje, doktorica je bila u čudu. Na koju god udaljenost me stavila; vidio sam svako slovo i svaki broj. Doktorica je bila u šoku, nisu mi bile potrebne naočale ni ništa.

Hvalite, slavite i uzvisujte Boga!”

Za Book.hr svjedoči N.N. (Podaci poznati uredništvu.)

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati  e-mailom na adresu: [email protected].

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh