Svjedočanstva

IVHANNA GIL

VIDEO Svjedočanstvo mlade glazbenice iz SAD-a na Mladifestu u Petrinji Ivhanna je posvjedočila o svojim strahovima, o odbačenosti, o svome stanju - ADHD-u, problemima u školi, ogovaranju... O onome što je u životu prošla i što ju je Gospodin kroz te poteškoće naučio

Ivhanna Gil

Foto: Screenshot

 

Ivhanna Gil je mlada djevojka iz Miamija (SAD) koja je pjevala na Svjetskom danu mladih u Panami i želi biti profesionalna katolička pjevačica. Vodi program za mlade na kanalu María Vision USA, a trenutno volontira u Međugorju na Maria Vision Međugorje. Svoje svjedočanstvo podijelila je na Mladifestu u Petrinji.

Oduvijek je voljela Gospodina. Odgojena je u katoličkoj obitelji. Ali, kako kaže, uvijek joj je nešto nedostajalo – nije upoznala osobno Boga. Činio joj se daleko. Ivhanna je posvjedočila o svojim strahovima, o odbačenosti, o svome stanju – ADHD-u, problemima u školi, ogovaranju…

„Voljela sam Boga i znala sam da On mene voli, ali mislila sam da je na ovom svijetu napravio jednu veliku grešku. Smatrala sam da sam ja bila jedna velika greška na ovome svijetu. Zbog svega što su mi govorili sama sam povjerovala u to i počela isto to misliti o sebi. Možda mi nisu dali udarce, ali su slomili moje srce. Odlučila sam počiniti samoubojstvo jer sam mislila da će svijet biti puno bolje mjesto bez mene“.

Njezino svjedočanstvo o onome što je u životu prošla i što ju je Gospodin kroz te poteškoće naučio pogledajte u priloženom videu od 27. minute:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh