Duhovnost

ISUS JE ŽIV

MEDITACIJA ‘S tobom sam u oluji i s tobom sam kada tvoj brod mirno plovi’ Bog sam moćan koji beznadnu situaciju može okrenuti u pobjedu. Svu svoju nadu i pouzdanje stavi u mene, jer koji se u me uzdaju, neće se posramiti. 💞

MEDITACIJA Po mome uskrsnuću ponovno se rađaš na nov život. Stoga ostani u nadi što god se događalo u tvome životu

Foto: Shutterstock

 

Ja sam uskrsli i živi Gospodin. Po mome uskrsnuću ponovno se rađaš na nov život. Stoga ostani u nadi što god se događalo u tvome životu. Ljudi svoju nadu stavljaju u različite stvari poput bogatstva, moći medicinskih tretmana, zdravlja, ali svaki je od njih nedostatan. Kada se oluja sruči na tvoj život, samo je jedan pravi izvor odakle ti dolazi pomoć, a to sam ja. Nada koju ti ja dajem pouzdano je i čvrsto sidro duše u najvećim olujama na moru tvoga života. Dobar način da ostaneš usidrena u meni jest da mi često u molitvi šapneš: „Isuse, ti si moja nada.“ Tom molitvom još se više povezuješ sa mnom.

Živ sam i djelotvoran i više nego što to možeš zamisliti. Ne postoji ništa što ja u svojoj sili i slavi ne mogu učiniti

Neprestano radim na preobrazbi tvoga života. Potrebna ti je moja pomoć kako bi u svakome trenutku bila u stavu nade. S tobom sam u oluji i s tobom sam kada tvoj brod mirno plovi. Živ sam i djelotvoran i više nego što to možeš zamisliti. Ne postoji ništa što ja u svojoj sili i slavi ne mogu učiniti. Bog sam moćan koji beznadnu situaciju može okrenuti u pobjedu. Svu svoju nadu i pouzdanje stavi u mene, jer koji se u me uzdaju, neće se posramiti.

 

ISUS JE ŽIV

Blagoslovljen Bog i Otac Gospodina našega Isusa Krista koji nas po velikom milosrđu svojemu uskrsnućem Isusa Krista od mrtvih nanovo rodi za životnu nadu.

1 Pt 1,3

Nada nam je kao pouzdano i čvrsto sidro duše što ulazi u unutrašnjost iza zavjese, kamo je kao preteča za nas ušao Isus postavši veliki svećenik.

Heb 6,19

Tada će ugledati Sina Čovječjega gdje dolazi na oblacima s velikom moći i slavom.

Mk 13,26

I znat ćeš da sam ja Jahve: koji se u me uzdaju, neće se posramiti.

Iz 49,23

Iz knjige „Isus je živ“ autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh