Aktualnosti

VEČER SLAVLJENJA

5000 ljudi slavilo Gospodina uz Božju pobjedu u Splitu Gospodin je bio prisutan, činio je čudesa i nanovo pokazao da je On živi Bog. Slava Mu i hvala!

Foto: Božja pobjeda

Uključite se u našu Viber zajednicu.

Foto: Božja pobjeda

Molitvena zajednica Božja pobjeda 14. listopada ove godine održala je petu Večer slavljenja „Gore srca”. Nakon što se tri godine zaredom večer slavljenja održavala u City Hotelu Plaza u Zagrebu, ovogodišnja večer slavljenja održana je u prepunoj maloj dvorani Doma sportova. Nakon Doma Sportova Božja pobjeda je prvi put održala svoju Večer slavljenja izvan Zagreba i napunila ŠC Gripe u Splitu.

Oko 5000 ljudi, iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Njemačke, jednim je srcem u zajedništvu slavilo Gospodina iz sveg glasa.
Sve je započelo videom koji je prikazom citata iz Svetog Pisma objavio istinu: Tko je Isus Krist? Večer je osim slavljenja Gospodina pjesmom, bila prožeta i snažnim molitvenim trenucima.

Na samom početku večeri bila je molitva čežnje za Bogom, zatim molitva za krštenje u Duhu Svetom, a posebno snažna bila je molitva za ozdravljenje preko koje je Otac mnoge dotaknuo i ozdravio.

Večer slavljenja je slavljenje prožeto molitvom, u kojem tražimo susret sa živim Bogom. Tijekom večeri bila je opipljiva milost i snaga Duha Svetoga koja se razlila u srcima onih koji su došli.

Foto: Božja pobjeda

Foto: Božja pobjeda

Večer je zaključio don Mirko Šakić, župnik župe Gospe od Zdravlja u Podstrani. Nakon molitve zazvao je blagoslov na sve okupljene, a nakon završnog blagoslova uslijedile su još četiri pjesme.

Gospodin je bio prisutan, činio je čudesa i nanovo pokazao da je On živi Bog. Slava Mu i hvala!

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh