Aktualnosti

IZ NAŠE BIBLIOTEKE

10 knjiga koje vrijedi pročitati ovoga ljeta Želite pročitati neku novu knjigu ovoga ljeta? Predlažemo vam 10 izvrsnih naslova! 😊

Foto: Shutterstock

Ni jedna tvoja bol nije bila uzalud

Costanza Miriano iznosi priče pojedinaca o njihovim iskustvima patnje i radosti. Neodoljivom lakoćom suočava se s najtežim temama postojanja, stavljajući pred nas zbirku životnih priča sa sretnim završetkom: rane zadobivene u braku; poniženje u preljubu; sram zbog siromaštva; strah u ozbiljnim bolestima…

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Iz ove se kože može

(Svjedočanstvo o čudesnom ozdravljenju)

Njegovi su ga razredni kolege zvali zombi. Alexander Egger slovio je za jedan od najtežih slučajeva oboljelih od neurodermatitisa u Njemačkoj i Austriji. Prvih 17 godina svoga života proživio je bez nade u ozdravljenje. Isprobao je brojne terapije, no većeg poboljšanja nije bilo.

Sav očajan, jednog se dana uspinje na strmi obronak. Želi skočiti. Uto se prisjeća tajanstvenog susreta iz djetinjstva, i odustaje od te kobne namjere. Obraća se Bogu i postupno u potpunosti ozdravlja!

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Tri koraka do prave ljubavi

(Smjernice za one koji traže ljubav svoga života)

U knjizi Tri koraka do prave ljubavi licencirana stručna savjetnica Debra Fileta ohrabruje samce da ne otpišu izlaske i hodanje. Umjesto toga predlaže novi pristup vezama i hodanju potičući čitatelje da ulaze u veze na način koji je psihološki ispravan, emocionalno zdrav i ukorijenjen u vjeri.

Ova će knjiga iz korijena promijeniti vaš život i vezu. Najbolje je da se sami u to uvjerite. Bilo da ste solo, u vezi ili već zaručeni, ne čekajte više ni trena da ju uzmete u ruke.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Padre Pio – čovjek nade

Jedna od najčitanijih knjiga o mnogima omiljenom svecu našeg vremena!

Možete ju nabaviti ovdje.

U Tvojoj prisutnosti

(muška i ženska verzija)

Knjiga nas uvodi u iskustvo prisnoga, osobnoga poznavanja Boga. Iz toga iskustva proistječe život koji možemo zvati životom u izobilju. Taj život ne ovisi ni o kakvim životnim okolnostima nego isključivo o našemu osobnom odnosu s Bogom.

Verziju u ženskom rodu možete nabaviti ovdje, a u muškom ovdje.

Čamac s rupama

(Priče o milosrđu)

Nevjerojatne životne priče ljudi kojima je susret s Božjim Milosrđem promijenio život!

Nastavak knjige „Svaka je duša poseban svijet“.

Možete ju nabaviti ovdje.

Moje ime je Sotona

(Zapisi o egzorcizmima – od Vatikana do Međugorja)

Dakle, postoji li Sotona?

Autor knjige istražuje činjenice, razgovara sa svjedocima, bilježi iskustva brojnih svećenika za koja javnost dosad nije čula, uspio je dobiti pristup tajnim arhivima u kojima se nalaze neobjavljene bilješke najvećih egzorcista na svijetu…

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Odlasci

„Moja je knjiga obična biblijska meditacija s naglaskom na egzistencijalno. A kako je ona svojevrsna meditacija, morala je zadobiti i osobnu formu.

Zašto sam je napisao? Kako bih te barem malo uvjerio da imaš šanse ili, u najmanju ruku, da prestaneš misliti kako nema šanse za tebe. Ne računam na to da ću te potpuno uvjeriti; možda mi uopće neće poći za rukom uvjeriti te, a možda ipak malo…“ (Augustyn Pelanowski)

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Ljubav i poštovanje

(Ona čezne za ljubavlju, njemu treba poštovanje)

Jedinstvena tajna uspješnoga braka!

Autor daje odgovore i biblijske naputke za ova ključna pitanja:

  • zašto dolazi do sukoba u braku?
  • kako ih riješiti?
  • kako uživati u novootkrivenoj ljubavi i poštovanju?

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Sveta Misa. Najsvetiji događaj na svijetu

Treće izdanje prošireno je dodatnim pripremama te dolazi u novom ruhu – džepnih je dimenzija i privlačnoga dizajna.

„Ovdje je Isus htio biti i ostati sa svojima za koje je trpio, umro i uskrsnuo i zato je ustanovio taj divni dar u kojem trajno ostaje s nama i uprisutnjuje svoje djelo otkupljenja i spasenja. Autor kroz svoja razmišljanja želi pomoći da se vjernici suoče s tim darom. Prvo da upoznaju te onda prakticiraju i žive od tog najsvetijeg čina u kojem se susreću naša smrtna osoba i besmrtni Otkupitelj.“ (Kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski, u predgovoru drugom izdanju)

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Sve naše naslove možete pronaći u našem web-shopu: www.figulus.hr 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh