Aktualnosti

OKO 400 SUDIONIKA IZ VJERSKOG I POSLOVNOG SVIJETA

Zlatko Dalić na Konferenciji o liderstvu: ‘U pobjedi se ne treba uzvisiti, ni u porazu poniziti’ Ideja je krenula od patera Tvrtka Baruna, isusovca, osnivača i voditelja Centra Ignacije i Akademije za kršćansko vodstvo

Foto: Centar Ignacije

Foto: Centar Ignacije

 

„Konferencija o liderstvu: Slijedi svoj poziv“, u organizaciji neprofitne udruge Centar Ignacije i drugih tvrtki partnera, okupila je istaknute govornike iz svijeta biznisa, sporta, novinarstva, znanosti i Crkve. Uz glavnog govornika, Zlatka Dalića, izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, jedanaest je govornika podijelilo svoja iskustva vođenja i upravljanja te istaknulo važnost etičnog i hrabrog vodstva za razvoj poslovanja, ali i društva.

Foto: Centar Ignacije

Foto: Centar Ignacije

 

Na konferenciji, koje je okupila gotovo 400 sudionika iz vjerskog i poslovnog svijeta, predstavljene su teme vezane uz leadership, kršćanski, osobni i poslovni razvoj. Glavni govornik Konferencije, Zlatko Dalić, otkrio je kako ponosno i ponizno kročiti kroz uspjehe i neuspjehe.

„U reprezentaciju sam došao kao čovjek bez velike karijere. Bio sam svjestan da svoj autoritet ne mogu graditi na krivi način, nego na znanju te da svom timu dajem podršku i vjeru kako bi oni bili još bolji u tome što rade. Timu sam pristupio s velikim poštovanjem, koji su željeli i trebali, te sam im bio primjer kako se ponašati i djelovati. Oni su od mene dobili autoritet, ali autoritet znanja”, poručio je Zlatko Dalić na Konferenciji, osvrnuvši se na vođenje hrvatske nogometne reprezentacije.

Inspiracija i poticaj za promjene u društvu

Konferenciju je otvorila poduzetnica i osnivačica portala Mojnovac.hr Kristina Ercegović, a svoje misli o leadershipu i razvoju dali su i govornici: mons. Giorgio Lingua, apostolski nuncij u Hrvatskoj, Ivana Petrović, novinarka Nove TV, Antonia Hrvatin Roth, urednica i novinarka HRT-a, Krešimir Ćosić, naslovni redoviti profesor u trajnom zvanju i general-pukovnik, Matija Kopić, poduzetnik i suosnivač tvrtke Gideon Brothers, Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije Nedjeljom u 2 na HRT-u, Ivan Gadže, poduzetnik i partner Kaizen Instituta, Ana Ljubas, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo, glavna medicinska sestra na KBC-u Zagreb, Ivana Kalogjera, osnivačica udruge Nismo same, Andrej Grubišić, konzultant i ekonomski stručnjak.

Ideja je krenula od patera Tvrtka Baruna, isusovca, osnivača i voditelja Centra Ignacije i Akademije za kršćansko vodstvo.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh