Svjedočanstva

ZACHARY KING

Životna priča bivšeg sotonista i jednog od najjačih crnih magova: Duh Sveti me je ‘uhvatio’ na slabost i doživio sam nadnaravan susret s Isusom Zachary posebno voli Blaženu Djevicu Mariju koja ga je, kako kaže, izvukla s dna pakla; štuje svetog Benedikta, sv. Bartola Longa – koji je bio sotonistički svećenik prije nego što je postao katolički svećenik, te svetog Padra Pija!

Životna priča bivšeg sotonista i jednog od najjačih crnih magova: Duh Sveti me je 'uhvatio' na slabost i doživio sam nadnaravan susret s Isusom

Foto: Screenshot (Youtube)

 

Već u svojoj desetoj godini ušao je u okultizam, a u 13. godini sklopio je savez s đavlom

Zachary King odrastao je u kršćanskoj obitelji kao baptist. Već u svojoj desetoj godini ušao je u okultizam, a u 13. godini sklopio je savez s đavlom. Do svoje 15 godine prekršio je sve Božje zapovijedi koje postoje.

Punih je 26 godina bio u svijetu okultizma. Toliko je ‘napredovao’ da je došao do titule crnomagijskog „Velikog maga“ te je bio jedan od desetero najjačih crnih magova na svijetu. Također, izvršio je preko 140 abortusa te uništio brojne crkve.

U ovom kratkom videozapisu, isječku, nalazi se kratki dio njegova svjedočanstva u kojem opisuje čudesan način na koji ga je Bog dotaknuo te kako je došao do Isusa i obratio se.

Zachary joj je mislio demonstrirati svoje magijske moći, no umjesto toga doživio je nadnaravan susret s Isusom Kristom…

Zachary se već prije susretao s kršćanima: „Znao sam koji govori slijede“, kaže, „moraš pasti na koljena, pokajati se, moliti oprost i zazvati Isusa da bude tvoj Gospodar i Spasitelj i bla bla bla“. Tako kršćani nisu imali nikakva utjecaja na njega kao ni ono što su mu govorili. No srećom, Bog je neizmjerno mudriji od nas i, kaže Zachary, „Duh Sveti me je ‘uhvatio’ na slabost, tj. moj ego, oholost i aroganciju“. Naime, jednog mu je dana, u trgovinu u kojoj je radio, poslao na put sasvim običnu ženu. Zachary joj je mislio demonstrirati svoje magijske moći, no umjesto toga doživio je nadnaravan susret s Isusom Kristom…

Zachary posebno voli Blaženu Djevicu Mariju koja ga je, kako kaže, izvukla s dna pakla. Štuje svetog Benedikta, sv. Bartola Longa – koji je bio sotonistički svećenik prije nego što je postao katolički svećenik, te svetog Padra Pija!

Svoju je službu nazvao All Saints Ministry (Služba svih svetih), a tako se zove i njegova web-stranica: http://www.allsaintsministry.org/Home.html.

Dio njegove životne priče poslušajte u nastavku:

Ovo je svjedočanstvo na svojoj stranici na Youtubeu objavila Izdavačka kuća Kyrios, koja uskoro počinje s radom. Pratiti ju možete na njezinoj stranici na Facebooku (ovdje).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh