Svjedočanstva

MATEA RADOŠ

ŽIVOTNA PRIČA „Ajde, Bože, dam ti mjesec dana potpunu kontrolu pa da vidim što će biti…“ Nakon što Mu je dala priliku, Isus je Matei potpuno promijenio život...

Foto: Matea Radoš


 

„Kad sam ušla u tinejdžerske godine, moji idoli postali su ugađanje drugim ljudima, strah od tuđeg mišljenja te perfekcionizam u uspjehu“, priznaje Matea u svome svjedočanstvu.

„Zanimljivo mi je gledati unazad, kako je On pripremao scenu za svoj nastup. Prije nego što je zakoračio u moje srce, slao je određene ljude“:

„Bermudski trokut krivog odabira fakulteta, lošeg psihičkog (duhovnog) zdravlja te veze u kojoj Boga nije bilo, rezultiralo je i posljedicama – polaganim nestajanjem mene kao osobe. Taj proces nestajanja bio je tihi ubojica – drugima oko sebe nisam pokazivala u kakvom sam stanju“, kaže.

Matea je svoju životnu priču podijelila s nama u novome broju Booka (za studeni 2021. > OVDJE). Čitamo ju na stranicama 80. do 85., a u nastavku možete pogledati njezin ‘videokolaž’ u kojem je sve sažela.

Pretplati se na Book za pravu dozu dobrih riječi! 👼

Kontakti:
+385 95/388-6131 ili e-mailom na: [email protected]

Ne možeš si priuštiti pretplatu?! Ili bi ju htio pokloniti onome tko si ju ne može priuštiti?!
Javi nam se!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh