Svjedočanstva

IZ KNJIGE „MOJE IME JE SOTONA. ZAPISI O EGZORCIZMU“

Žestoka reakcija demona na kamen s Podbrda: ‘Makni tu zemlju’ Na glavu opsjednutih, priča egzorcist don Ambrogio Villa, stavio bi vrećicu s ovim kamenjem i svaki put ta je gesta izazvala burne reakcije demona...

Žestoka reakcija demona na kamen s Podbrda: 'Makni tu zemlju'

Foto: Pixabay

 

„Jedan mi je biskup, koji također prakticira egzorcizme, poklonio dva kamena s Podbrda jer ja ne mogu tamo gore zbog koljena, no on se popeo i donio mi ovo kamenje. U nekim sam prigodama na glavu opsjednutih stavio vrećicu s ovim kamenjem i svaki put ta je gesta izazvala burne reakcije demona koji očajni viču: ‘Ukloni tu zemlju, makni je.’ Ponekad sam pitao: ‘Zašto je moram maknuti?’ I odgovor je bio: ‘Jer je blagoslovljena!’ Ali opsjednute osobe ne znaju što se nalazi u vrećici, ne znaju da je unutra to kamenje i odakle dolazi!“ (don Ambrogio Villa)

Ulomak iz nove knjige „Moje ime je Sotona. Zapisi o egzorcizmima – od Vatikana do Međugorja“. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh