Preporučamo

SLAVLJE OPROSTA

Želite da se film „Najveći dar“ prikaže i u vašem gradu? Evo što trebate učiniti!

Želite da se film „Najveći dar“ prikaže i u vašem gradu? Evo što trebate učiniti!

Foto: www.najvecidar.com

 

Netko će nekoga ubiti. Volio bih da je to samo film. Hoćemo li odustati… ili ćemo tražiti jedan drugačiji, sretan kraj? Postoji oružje koje može zaustaviti svaki sukob. To je oružje već upotrijebljeno u Francuskoj, Španjolskoj, Irskoj, Meksiku, Kolumbiji, Ruandi… i uvijek djeluje. Njegova stvaralačka moć je neizmjerna. I štoviše, besplatna. Ali morate biti vrlo hrabri da biste ga upotrijebili. Grci to zovu „hiper-dar“ – NAJVEĆI DAR.

Ovaj kratki opis najava je filma „Najveći dar“, koji je snimljen 2018. godine. Redatelj filma je Juan Manuel Cotelo a scene filma snimane su u Španjolskoj, Francuskoj, Irskoj, Kolumbiji, Meksiku i Ruandi.

Želja redatelja jest da se film, koji nosi snažnu poruku, prikaže u cijelom svijetu, a za to mu je potrebna pomoć. Oni koji žele da se film prikaže u njihovoj državi, odnosno gradu mogu to zatražiti na službenoj web stranici ovdje. Ako velik broj ljudi iz istog grada ili države zatraži prikazivanje filma, producenti će kontaktirati kino i dogovoriti projekciju. Ta će kina, kako kaže, postati svojevrsni „epicentri ljubavi“.

Više o filmu možete saznati ovdje a možete posjetiti i stranicu na Facebooku (ovdje).

Odabrala Magdalena Vlaho; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh