Najave

KARMELIĆANKE BOŽANSKOG SRCA ISUSOVA VAS PONOVNO POZIVAJU

Želiš upoznati nutarnje odaje zamka tvoje duše? Uključi se u online duhovnu obnovu Odvaži se na duhovno putovanje sa sv. Terezijom Avilskom, mističnom učiteljicom duhovnog života kroz molitvu, kateheze i osobna promišljanja.

Foto: Karmelićanske Božanskog Srca Isusova/Facebook

Karmelićanke Božanskog Srca Isusova ponovno vas pozivaju da se uključite na online duhovne obnove pod nazivom “Putovanje u zamak duše”. Budući da je za prvu duhovnu obnovu održanu od 25. rujan do 17. rujna bio veliki interes, a ograničen je broj sudionika na Zoomu, nisu se mogli uključiti sve koji su se prijavili. Zato se ponavlja online duhovna obnova, s istom temom, “Putovanje u zamak duše”, prema sv. Tereziji Avilskoj.

Duhovna obnova sastojat će se od od kateheza, osobnog promišljanja, dijeljenja iskustava, meditacije… Započinje u petak 16. 10. u 18 sati, a u subotu i nedjelju u 16 sati.

KAKO SUDJELOVATI?

Potrebno je, ako već nemate, instalirati na mobitel ili računalo aplikaciju Zoom. Svaki sudionik dobit će link za ulazak na obnovu.

Prijave su obavezne do 14. 10. na mail: [email protected]

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh