Aktualnosti

VIKEND-TEČAJ JAVNOG NASTUPA

Želiš u kratkom vremenu poboljšati svoje govorničke vještine i javni nastup? Prijavi se!

Želiš u kratkom vremenu poboljšati svoje govorničke vještine i javni nastup? Prijavi se!

Foto: Heureka


 

Vikend-tečaj javnog nastupa tematski je vrlo sličan programu „Škola govorništva“, a stvoren je za osobe kojima koncept od pet mjeseci nije prihvatljiv zbog poslovnih ili drugih razloga. Vrlo je opsežan i pokriva glavna područja koja se tiču javnog nastupa te predstavlja osnove koje valja usvojiti kako bismo bili dobri govornici i kako bi naš javni nastup bio efektan i učinkovit.

Tečaj je dobar omjer teorije i praktičnih zadataka kojima se gradivo usvaja u manjoj grupi (do 10 osoba), a opuštena atmosfera i polazak od osnova čini ga pogodnim za sve osobe koje žele usavršiti svoj prezentacijske i komunikacijske vještine, bili oni na menadžerskim pozicijama koje iziskuju svakodnevno govorničko umijeće u poslu ili se jednostavno žele usavršiti u privatne svrhe.

Napomena: Sav materijal te kava, piće i grickalice uključeni su u cijenu. Ručak i smještaj nisu uključeni u cijenu.

Više informacija o tečaju možete pronaći ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh