Najave

25. – 27. STUDENOGA

Želiš sudjelovati na 10. Eho konferenciji? Prijavi se i prati online! Još su 3 dana do 10. Eho konferencije! Održat će se 25., 26. i 27. studenog 2022., u Almeria centru u Zagrebu i online preko Zoom aplikacije. Dvorana je popunjena, ali još se možete prijaviti za online sudjelovanje, do 24. 11. u 14 sati.

Želiš sudjelovati na 10. Eho konferenciji? Prijavi se i prati online!

Foto: Eho projekt

 

Eho konferencija je veliki godišnji događaj koji organizira molitvena zajednica Eho. Prva Eho konferencija održala se, sada već davne, 2014. godine, a do sada je sudjelovalo preko 1500 ljudi željnih Boga!

Cilj Eho konferencija oduvijek je bilo okupiti vjernike kako bi se u nekoliko dana podigli, ohrabrili, umnožili svoju vjeru slaveći Gospodina i slušajući samo najbolje predavače!

Želimo se ponovno zapaliti za Gospodina, a onda tu vatru odnijeti dalje u svakodnevicu – na posao, u obitelj, u župu, gdje god se nađemo!

Govornici na konferenciji

Za vas smo pozvali neke od najboljih govornika – svećenici, teolozi, laici, koji će sve svoje znanje i iskustvo živoga Boga prenijeti na vas!

Ove godine predavači će biti: p. Ike Mandurić, SJ, don Damir Stojić, Vera Zefić, Marko Matijašević, Josip Lončar i Nebojša Đurić.

Uz odlične govornike imat ćemo i slavljenje koje će animirati slavljenički tim Slavonski Brod i slavljenički tim molitvene zajednice Eho kao i organiziranu zajedničku i pojedinačnu molitvu.

Prijave

Prijaviti se možete preko web stranice Eho projekt, link za prijavu https://ehoprojekt.com/eho-konferencija-2022-vol2/

 

Svi sudionici Eho konferencije dobit će snimke svih predavanja, a moći će ih pogledati do kraja godine.

 

Također smo pripremili nekoliko iznenađenja i nagrade za same sudionike.

Svjedočanstva

Svjedočanstva ONLINE sudionika prošle konferencije:

Sinoć me Gospodin tako dotaknuo…. Suze su jednostavno išle same, nisam ih mogla zaustaviti… Molila sam za svog supruga i Bog je progovorio! Nakon molive sam osjecala tako veliko olaksanje koje nisam vec duze vremena osjetila. To je bilo ono sto mi je falilo… –

Suzana (Austrija)

Ono sinoć je bilo nevjerojatno iscjeljujuće!
Hvala Vam na prijenosu!
Predavači su odlični! Puno toga se moglo naučiti preko njih!
Jedva čekam ponovno večeras!! – Mirela

HVALA:

*za vraćanje na kolosijek koji sam nekako u hodu krenula preskakati
*za podsjetnik da gledajući tuđu vjeru naša vjera raste
*za podijeljenu dozu “ludosti” koja je potrebna na svakodnevnoj razini kako bismo širili virus Božje ljubavi
*za Mir koji je u ovih par dana uspio probuditi žar i odagnati strah jer nemoguće postaje moguće ako je On tu
*za djeličak sebe koji ste odlučili podijeliti s nama – Nikolina

Hvala što ste konferenciju organizirali online, tako da i mi koji ne živimo u RH možemo sudjelovati. Bogu hvala da se to ponovilo i ove godine! Van granica Hrvatske stvarno imamo jako malo sadržaja ove vrste, a ovakve stvari doprinose duhovnom rastu! – Katarina

Ova konferencija je očekivano ispunila sva moja očekivanja, a i više od toga, toliko novih spoznaja! Još jednom hvala vam na svemu, na vašoj ljubavi ,predanosti, poniznosti, gorljivosti, hrabrosti i na to što ne odustajete, ne prestajem zahvaljivati Bogu na vama! – Sanja

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh