Osobni razvoj

ČITAJ, KOPAJ, TRAŽI, KUCAJ!

Želiš biti sretan? Postoji način! Nije Bog onaj tko nas iznevjeri, često to nisu ni drugi ljudi, nego upravo mi sami – jer smo odustali od traženja. Više ne vjerujemo da možemo biti sretni (?!) Nikad nije prekasno. Ustani i otvori kroz otvorena vrata Ljubavi. On te čeka raširenih ruku. Dođi kakav jesi!

Foto: Shutterstock

Netko je jednom rekao: „Raj i pakao su međusobno udaljeni otprilike 45 centimetara – toliko iznosi udaljenost između glave i srca.”

Što se dogodi onome tko svojom slobodnom voljom izabere da neće proći kroz vrata koja Isus drži otvorenima? Isus je rekao da će taj pojedinac ostati osuđen: „Ta Bog nije poslao Sina na svijet da sudi svijetu, nego da se svijet spasi po njemu. Tko vjeruje u njega, ne osuđuje se; a tko ne vjeruje, već je osuđen što nije vjerovao u ime jedinorođenoga Sina Božjega.” (Iv 3,18). Drugim riječima, ostat će osuđen i odvojen od Boga zauvijek. Bog će poštovati njegov izbor govoreći mu: „Budi volja tvoja”. …

Bog želi da se svi ljudi spase (on to želi čak i više od nas; 2 Pet 3,9). Zato se i brine da oni koji traže dobiju informacije koje im trebaju. Tko traži, nalazi, tko kuca, otvara mu se.

(…)

Iz knjige N. L. Geislera i F. Tureka „Nemam dovoljno vjere da bih bio ateist”.
Knjigu možete nabaviti po sniženoj cijeni od 30 umjesto 120 kuna, ovdje!
Više o knjizi možete saznati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh