Svjedočanstva

NEVJEROJATNO OZDRAVLJENJE ALEXANDERA EGGERA

Zbog prijateljeva čudesna ozdravljenja i on danas vjeruje Alexander je bio iscrpio sve mogućnosti koje pruža medicina, a nadriliječnici i šamani nisu bili ni od kakve pomoći. Zato vjerujem da je na djelu bio Božji prst

Foto: Pixabay

 

Dugo nisam doživljavao Alexanderov proces izlječenja jer sam ga gledao kao čovjeka, a ne bolesnika. Bio je to tihi proces. U jednom trenutku primijetili smo da je bolest nestala. Danas vjerujem da ga je ozdravio Bog.

Vjerujem da je na djelu bio Božji prst

Alexander je bio iscrpio sve mogućnosti koje pruža medicina, a nadriliječnici i šamani nisu bili ni od kakve pomoći. Zato vjerujem da je na djelu bio Božji prst. Tada uopće nisam razmišljao o tome jer nisam bio vjernik, ali kasnije sam puno pričao o tome s Alexanderom. Danas vjerujem u Boga. Nedjeljom zajedno idemo u istu crkvu.

Nastavak ovog čudesnog svjedočanstva ozdravljenja čitajte u knjizi „Iz ove se kože može. Moje čudesno ozdravljenje“ autora Alexandera Eggera.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Alexander Egger, rođen u Salzburgu, oženjen je, otac dvoje djece, uspješan poduzetnik i motivacijski govornik.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh