Osobni razvoj

ONO ŠTO VIDIŠ TO I PRIMAŠ

Zašto neki od nas ne mogu primiti ozdravljenje koje nam je potrebno Kad tvoje iskrivljeno tijelo počne gledati Isusovo tijelo, onda će tvoje tijelo biti ozdravljeno!

Foto: Pixabay

 

Znaš li zašto neki od nas ne mogu primiti ozdravljenje koje nam je potrebno? Zato što te bolesti ne možemo vidjeti na Isusu! Vjerujem da onog dana kada se naše duhovne oči otvore i počnemo gledati na svoje ozdravljenje već ondje, na Isusu, gdje i pripada, tog će dana svatko od nas moći ozdraviti od bilo koje bolesti!

Kad počnemo gledati svoje bolesti na Isusu, kamo i pripadaju, ozdravljenje i iscjeljenje će u našim životima postati stvarnost!

Kad počnemo gledati svoje bolesti na Isusu, kamo i pripadaju, ozdravljenje i iscjeljenje će u našim životima postati stvarnost!

Pokušaj to sagledati za sebe. Pokušaj isto to uvidjeti i za druge ljude. Kada tako počneš gledati, onda će se u tvom životu tako i događati. Kad tvoje iskrivljeno tijelo počne gledati Isusovo tijelo, onda će tvoje tijelo biti ozdravljeno!

U svojoj Bibliji imam zapisano: „On je to uzeo, nema smisla da to nosimo oboje!“

Ali budi ustrajan i uporan! Ako ne budeš iscijeljen prvi put kad pomisliš da možeš vidjeti svoju bolest na Isusu, nastavi s pokušajima! Nastavi s mislima u kojima vidiš svoju bolest na Isusu, kamo i pripada! U svojoj Bibliji imam zapisano: „On je to uzeo, nema smisla da to nosimo oboje!“

ozdravljati bolesne autori charles i frances hunter nakladnik figulus Bd 800px

Iz knjige „Ozdravljati bolesne” autorâ Charlesa i Frances Hunter. Više o knjizi možete saznati ovdje. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu po sniženoj cijeni od 72 umjesto 80 kuna možete nabaviti ovdje.

Pročitajte još ulomaka iz knjige:

 

‘Sjećam se da sam vidjela Isusa ispruženih ruku prema meni’ 

Ustali iz mrtvih nakon tri dana!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh