Aktualnosti

HOD ZA NEROĐENE

Započeo je ‘Hod za život’ u Osijeku i Rijeci, pratite prijenos uživo preko Laudato TV-a Prijenos ovogodišnjeg 'Hoda za život' u svih pet gradova možete pratiti uživo na Laudato televiziji i putem Facebook streama danas od 10 sati.

Započeo je 'Hod za život' u Osijeku i Rijeci, pratite prijenos uživo preko Laudato TV-a

Foto: Hod za život


 

‘Hod za život’ ove se godine održava 18. (Osijek i Rijeka) i 25. svibnja (Zagreb, Split i Zadar). Ako ne možete sudjelovati, imate priliku gledati prijenos uživo.

Prijenos ovogodišnjeg ‘Hoda za život’ u svih pet gradova možete pratiti uživo na Laudato televiziji i putem Facebook streama danas od 10 sati.

„’Hodom za život’ ove se godine želi poslati poruka da su nerođena djeca najranjivija i najnezaštićenija manjina u Hrvatskoj, kojoj je ugroženo temeljno ljudsko pravo zajamčeno Ustavom – pravo na život“, poručuju iz udruge ‘U ime obitelji’.

Više o ‘Hodu za život’ možete saznati na stranici hodzazivot.hr ili na Facebook stranicama ‘Hoda za život’ Osijek, Zadar, Split, Zagreb i Rijeka.

Izvor: Laudato.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh