Aktualnosti

HOD ZA NEROĐENE

Započeo je ‘Hod za život’ u Osijeku i Rijeci, pratite prijenos uživo preko Laudato TV-a Prijenos ovogodišnjeg 'Hoda za život' u svih pet gradova možete pratiti uživo na Laudato televiziji i putem Facebook streama danas od 10 sati.

Započeo je 'Hod za život' u Osijeku i Rijeci, pratite prijenos uživo preko Laudato TV-a

Foto: Hod za život


 

‘Hod za život’ ove se godine održava 18. (Osijek i Rijeka) i 25. svibnja (Zagreb, Split i Zadar). Ako ne možete sudjelovati, imate priliku gledati prijenos uživo.

Prijenos ovogodišnjeg ‘Hoda za život’ u svih pet gradova možete pratiti uživo na Laudato televiziji i putem Facebook streama danas od 10 sati.

„’Hodom za život’ ove se godine želi poslati poruka da su nerođena djeca najranjivija i najnezaštićenija manjina u Hrvatskoj, kojoj je ugroženo temeljno ljudsko pravo zajamčeno Ustavom – pravo na život“, poručuju iz udruge ‘U ime obitelji’.

Više o ‘Hodu za život’ možete saznati na stranici hodzazivot.hr ili na Facebook stranicama ‘Hoda za život’ Osijek, Zadar, Split, Zagreb i Rijeka.

Izvor: Laudato.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh