Svjedočanstva

ŽIVOTNA PRIČA KOJA BUDI NADU

Započelo snimanje filma ‘Kraljeva kći’, o životu mlade Brođanke Kristine Terihaj Kristina je imala više od 20 operacija, od malena je prikovana za invalidska kolica, no unatoč svemu tome, ona radosno svjedoči svoju vjeru u Boga. Krajem godine trebao bi biti premijerno prikazan film 'Kraljeva kći', koji govori o njezinu životu

Započelo snimanje filma 'Kraljeva kći', o životu mlade Brođanke Kristine Terihaj

Kristina Terihaj/ foto: Facebook


 

Krtistina Terihaj ovih je dana na svome profilu objavila vijest da je započelo snimanje filma „Kraljeva kći“, u kojem će biti prikazana njezina svakodnevica.

Kristina je otkrila kako je zapravo nastala ta ideja:

„Prije dvije godine sam išla u Međugorje i dečki iz zajednice Srce Isusovo iz Zagreba su me nosili. Jedan dečko iz njihove zajednice prišao mi je i rekao da sam ja Kraljeva kći, da me Isus voli i da ima jedan divan plan za mene. I moja prijateljica Tajana je odlučila je snimiti dokumentarni film o meni, a zvat će se Kraljeva kći. Već smo snimili nekoliko scena“ – napisala je Kristina i dodala:

Večeras sam čula od jedne osobe da na psihijatriji leži puno mladih osoba koji imaju suicidalne misli i žele se ubiti. Zato želim da ovaj film uspije

„Ovim se filmom ne želim ja proslaviti, nego želim da se Isus proslavi, jer On zaslužuje slavu jer je živ i isti jučer, danas i zauvijek. Večeras sam čula od jedne osobe da na psihijatriji leži puno mladih osoba koji imaju suicidalne misli i žele se ubiti. Zato želim da ovaj film uspije. I ako može da napuni u našu dvoranu Ivanu Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu. Voljela bi da ovaj film dođu pogledati mladi i da shvate da u životu možeš imati sve, a nemati ništa. Kada imaš Isusa, imaš sve.“

Za one kojima Kristinina priča poznata, reći ćemo samo da joj je po rođenju dijagnosticirana artrogripoza – bolest koja zahvaća mišiće, zglobove i vezivno tkivo. Imala je više od 20 operacija i od malena je u invalidskim kolicima. Ipak, prihvatila je križ bolesti i danas radosno svjedoči o tome što sve Bog čini u njezinu životu. Po njezinu su se svjedočanstvu mnogi mladi vratili u Crkvu.

S Kristinom smo razgovarali za naš portal, a ako ste propustili intervju, možete ga pročitati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh