Najave

PROJEKT „PROGLEDAJ SRCEM ONLINE“

Započele prijave za besplatne radionice iz umjetnosti i kulture za djecu i mlade Pjevaj s Djordjijom Palić, glumi s Robertom Kurbašom, crtaj s Evom Vukina, improviziraj s Marinom Perišem, uči, druži se i nadahnjuj  s vrhunskim hrvatskim umjetnicima 

Započele prijave za besplatne radionice iz umjetnosti i kulture za djecu i mlade

Foto: Ime dobrote

 

Zanima vas umjetnost i kultura? Volite slikanje, pjevanje, sviranje, glumu, slikarstvo, kiparstvo? Želite stvarati, pjevati i družiti se s vrhunskim hrvatskim umjetnicima? Ovo je prilika za vas!

„Progledaj srcem online“

Udruga „Ime dobrote“ osmislila je i razradila projekt „Progledaj srcem online“, kojim djeci i mladima do 25 godina, kroz radionice iz umjetnosti i kulture, želi pokazati kako se kroz umjetnost i kulturu može slaviti Boga te im osvijestiti važnost razvoja svojih talenata.

33 besplatne umjetničke i kulturne aktivnosti za djecu i mlade do 25 godina

Projekt „Progledaj srcem online“ omogućava 33 besplatne umjetničke i kulturne aktivnosti za djecu i mlade do 25 godina, koje obuhvaćaju „online“ panele, radionice, koncerte, izložbe i druženja sa stručnjacima i umjetnicima iz područja glazbe, glume, slikarstva, kiparstva, umjetnosti i kulture. Sudionici će tako svakog tjedna od 20. rujna 2021. do 2. svibnja dobiti priliku čuti nadahnjujuće priče vrhunskih umjetnika, educirati se, informirati i zajedno virtualno družiti te razmjenjivati iskustva, mišljenja i ideje, i to iz udobnosti njihova doma. Prijave su započele, a broj sudionika je ograničen, zato požurite!

Neki od govornika na panelima i radionicima bit će: Marin Periš, Djordjija Palić, Goran Kovačić, Luka Stipić, Krisja Štulić, Ana Jordan Knežević, Robert Kurbaša, Iris Mihatov Miočić, Eva Vukina, Denis Vasilj, Tomislav Buntak, a sudionici ovog projekta uživat će i u glazbi na mrežnim koncertima popularnih izvođača duhovne glazbe.

Glavni cilj ovog projekta jest povećanje socijalne uključenosti osoba mlađih od 25 godina sudjelovanjem u mrežnim kulturno-umjetničkim aktivnostima, kao i podizanje svijesti o važnosti razvoja kulturno-umjetničkih talenata kod djece i mladih

„Progledaj srcem online“ provodi se u sklopu operativnog projekta Europskog socijalnog fonda „Umjetnost i kultura. Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“. Glavni cilj ovog projekta jest povećanje socijalne uključenosti osoba mlađih od 25 godina sudjelovanjem u mrežnim kulturno-umjetničkim aktivnostima, kao i podizanje svijesti o važnosti razvoja kulturno-umjetničkih talenata kod djece i mladih, educirati ih kroz raznolike sadržaje, razviti nova znanja i vještine, potaknuti na aktivnu interakciju i razmjenu mišljenja te ostvariti komunikaciju sudionika kao i onu s vrhunskim umjetnicima iz različitih područja.

Prijave

Prijave za sudjelovanje u projeku traju od 16. kolovoza do 6. rujna 2021. Sva zainteresirana djeca, njihovi roditelji i mladi do 25 godina mogu se javiti za prijavu na adresu e-pošte: [email protected]

„Progledaj srcem online“ projekt Udruge „Ime dobrote“ traje od 1. lipnja 2021. – 1. lipnja 2022. Ukupan iznos projekta iznosi 455.336,00 kn, od čega je iznos EU potpore 387.035,60 kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15 %) i iz Europskog socijalnog fonda (85 %).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh