Foto i video

„NEOBIČNE” FOTOGRAFIJE

Zanimljiva fotografija sunca na Brdu ukazanja u Međugorju

Foto: Shutterstock


 

Čitateljica nam je poslala ovu fotografiju u nastavku teksta, a uz nju ovu poruku:

Kad sam došla kući i išla pogledati što smo slikali, nisam mogla doći k sebi

»14. 8. 2018. u Međugorju, Brdo ukazanja.

Samo sam htjela kratko po povratku, dok smo silazili s Brda ukazanja, fotografirati djecu! Još je bio dan, otprilike 19 sati. Točno se vidi da je bilo oblačno. Kad sam došla kući i išla pogledati što smo slikali, nisam mogla doći k sebi: zrake sunca u obliku križa!

Na Brdo ukazanja išli smo na uočnicu Velike Gospe, da joj zahvalimo za njenu prisutnost koju osjetimo svaki dan u našim životima.«

Zahvaljujemo čitateljici što je podijelila s nama ovo svoje iskustvo!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh

Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje:Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje: