Osobni razvoj

O. AUGUSTYN PELANOWSKI

POČETAK OZDRAVLJENJA Žalim što sam te rodila Oni zbog kojih prolazimo pakao najviše nam približavaju nebo

Žalim što sam te rodila book evangelizacija

Foto: Shutterstock


 

Kod kuće su se prema njoj odnosili jako loše i smatrali je glupom, čak je i majka često znala reći: „Žalim što sam te rodila”

Jedna mlada žena doživjela je istinsku promjenu srca „zahvaljujući” upravo neprijateljima u liku svojih najbližih. Kod kuće su se prema njoj odnosili jako loše i smatrali je glupom, čak je i majka često znala reći: „Žalim što sam te rodila”. Majčine su riječi bile za nju kao smrt; kad bi ih slušala, nešto je umiralo u njezinu srcu. Nitko od njezine braće nije imao takvu vjeru u Boga i nije doživio takvu ljubav Isusovu kao ona.

Bol rastanka postala je početak ozdravljenja osjećaja

Poslije jedne bolne svađe otišla je od kuće i ostala živjeti kod prijateljice u drugome gradu. Već nakon nekoliko mjeseci roditelji su se telefonski javili i rekli da je vole i da čeznu za njom. Iznenadni gubitak kćeri osvijestio ih je i odjednom su shvatili koliko je vole i koliko im nedostaje. Potreban je bio bolan rastanak da shvate kako jako vole svoje dijete i da kći otkrije da sve ružne riječi koje su joj kod kuće izgovarali, nisu uopće bile znak mržnje, nego ljutnje povezane s određenim trenutkom. Ona je također morala pokazati dokaz svoje slobode, neovisnosti o roditeljima, da bi, kao i oni, mogla otkriti prave i istinske osjećaje. Bol rastanka postala je tako početak ozdravljenja osjećaja. (…)

Zašto Bog dopušta patnju - knjiga

 

 

Iz knjige „Zašto Bog dopušta patnju” autora patera Augustyna Pelanowskog. Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

VELIKI POPUST! Do 31. prosinca 2019. knjigu možete nabaviti po sniženoj cijeni od 70 umjesto 100 kuna!
Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn (više na www.figulus.hr).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh