Osobni razvoj

Zahvalnost

Zahvalnost book

Zahvalnost otvara vrata moje prisutnosti. Iako sam uvijek s tobom, morao sam mnogo toga učiniti da ti sačuvam slobodu izbora. Postavio sam vrata između tebe i mene, i dao ti moć da ih otvaraš ili zatvaraš. Postoje mnogi načini na koje ih možeš otvoriti, a stav zahvalnosti je jedan od najučinkovitijih.

Zahvalnost je izgrađena na temelju povjerenja. Kad ti riječi zahvalnosti zapinju u grlu, moraš provjeriti temelj, svoje povjerenje u mene. Kad zahvala slobodno teče iz tvog srca i s tvojih usana, neka te privuče još bliže meni. Želim te naučiti umjetnosti zahvaljivanja u svim okolnostima. Obrati pažnju na to koliko mi puta na dan možeš zahvaliti; to će probuditi tvoj duh i postat ćeš svjestan mnogih blagoslova koje primaš. To će također ublažiti djelovanje kušnji kad dođu na tebe. Posvješćuj si moju prisutnost neprestano trudeći se u svemu mi zahvaljivati.

Psalmi 100,4; Prva Solunjanima 5,18
(Iz knjige U tvojoj prisutnosti)

Tekst je prvotno bio objavljen u mjesečniku Book.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh