Foto i video

DJEČJA MAŠTA

VIDEO Djeca opisuju kako Bog izgleda Pogledajte ovaj zabavan video u kojem djeca opisuju ilustratoru kako misle da Bog izgleda. Neki od crteža su poprilično neobični, što još jednom dokazuje da dječja mašta nema granica!

[ZABAVAN VIDEO] Djeca opisuju kako Bog izgleda

Foto: Screenshot

 

Sjećate li se kako ste zamišljali Boga kad ste bili dijete? Kao sjedokosog starca duge brade koji sjedi na oblacima, ili slično?

Pogledajte ovaj zabavan video u kojem djeca opisuju ilustratoru kako misle da Bog izgleda. Neki od crteža su poprilično neobični, što još jednom dokazuje da dječja mašta nema granica!

Jedan je dječak tako Boga zamislio kao starca duge kose u kućnom ogrtaču sa zviždaljkom, drugi je ustvrdio da se Boga ne može nacrtati jer je On nevidljiv, treći je uvjeren da Bog izgleda kao žaba, odnosno da ima tijelo žabe i glavu lava… 😃

Jedna je djevojčica ustvrdila da Bog ima lice kao ona ili kao dječak kraj nje – očito svjesna činjenice da smo svi stvoreni na sliku Božju! Kasnije je mudro rekla i da smo svi zapravo u rodu i da svi dolazimo iz iste – božanske obitelji.

Većina se djece složila u tome da Bog ima ruke (osim dječaka koji Boga zamišlja kao žabu, s krakovima), pa je tako jedan dječak rekao da ima dvije ruke, a jedna djevojčica da ima velike ruke kako bi mogao kontrolirati sve u svemiru. Samo je jedan dječak zamislio Boga s krilima, ali na kraju tih krila se također nalaze ruke.

Što se Božje frizure tiče, većina se odlučila za klasičnu dugu kosu, a jedan dječak je ustvrdio da Bog sigurno ima irokezu.

Većina je Boga zamislila golog, bez odjeće, pa Ga je ilustrator tako i nacrtao, a jedan je dječak rekao da je Bog duh i da stoga ne nosi odjeću.

Neki su se, nakon što su vidjeli svoj crtež, uplašili da su razljutili Boga, ali mi smo sigurni da Bog ima smisao za humor i da su i Njemu ovi opisi jednako simpatični kao što su bili i nama. 😊

Video možete pogledati ovdje:

Vedrana Prka; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh