Osobni razvoj

DAJ ISUSU DA TI PRONAĐE

Za sve koje čeznu za pravom prijateljicom Alati koji će ti trebati: iskrenost, istina i pečat ljubavi

Za sve koje čeznu za pravom prijateljicom

Foto: Pixabay

Treba vremena da se izgrade čvrsti temelji pravog prijateljstva, stoga mudro biraj alat kojim ćeš graditi

Želio bih da pronađeš pravu prijateljicu – ne bilo kakvu. Nađi nekoga tko budi najbolje u tebi – djevojku koja će biti moj dar. Moja ljubavi, treba vremena da se izgrade čvrsti temelji pravog prijateljstva, stoga mudro biraj alat kojim ćeš graditi. Prvo što vam je potrebno jest iskrenost – da jedna drugoj potpuno otvorite srce, sve svoje slabosti i vrline. Sljedeći je alat istina. Ja sam put, ja sam istina i život za vas. Otkrit ćete nagrade pravog prijateljstva ako si budete govorile istinu i izmjenjivale riječi osvježenja i ohrabrenja.

Konačno, tvoje će prijateljstvo trebati i pečat ljubavi, urešen povjerenjem i zaokružen molitvom. Upamti, moja princezo, moraš biti onakva prijateljica kakvu bi i sam htjela imati.

Voli te
tvoj Kralj i istinski prijatelj

Ulomak je iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh