Osobni razvoj

PROGRAM 'PRAVA LJUBAV'

Za one koji nisu imali sreće s vezama ili žele rasti u sadašnjoj i pripremiti se za brak – ovo je program za vas! Program kreće u ponedjeljak, 8. studenog u 18.30 sati putem Zoom aplikacije. Stigneš se još prijaviti

Za one koji nisu imali sreće s vezama ili žele rasti u sadašnjoj i pripremiti se za brak - ovo je program za vas!

Foto: Pixabay

 

Ako si razočaran/razočarana prijašnjim vezama, prošlost ti ne da naprijed i ne znaš više što „nije u redu” s tobom ili si trenutno u vezi i želiš ju poboljšati tako što ćeš upoznati sebe i raditi na sebi kako bi postao/postala spremna na brak, ovo je prava stvar za tebe! 7-tjedni program „Prava ljubav” koji vodi Marko Matijašević, predsjednik udruge Eho, teolog, suprug i otac.

Program kreće 8. studenog, održava se ponedjeljkom od 18:30 – 19:45 sati preko Zoom aplikacije
Ne stigneš ponekad? Ne brini, dobit ćeš snimku za pogledati.

Kroz ovaj program naučit ćeš:

  • kako hodati sa samim sobom, s Bogom i s drugom osobom
  • rješavat ćeš rane iz (prethodnih) odnosa koje te koče za novu ili narušavaju trenutnu vezu
  • upoznat ćeš sebe i svoje potrebe u vezi kroz ono što zaista jesi, tj. kako te Bog stvorio i zamislio
  • postat ćeš spremniji/spremnija za novu vezu koja će voditi svetom braku, tj. učvrstiti sadašnju

„Pokušaj prvo naučiti nešto o hodanju, naučiti biti prava osoba – vjerujem da će onda Gospodin i poslati pravu osobu u tvoj život; a možda je ta osoba već tu, samo je nisi još prepoznao/la…”, voditelj programa Marko Matijašević.

Kotizacija za program je 300 kuna, a ucijenu su uključeni materijali za tečaj i knjiga Debre K. Filete Tri koraka do prave ljubavi” na poklon.

Prijaviti se možeš ovdje.

Tri koraka do prave ljubavi je knjiga koja će iz korijena promijeniti vaš život i vezu. Najbolje je da se sami u to uvjerite. Bilo da ste solo, u vezi ili već zaručeni, ne čekajte više ni trena da ju uzmete u ruke. Vaš će vam ljubavni život na tome biti neizmjerno zahvalan.

Pronađi je u web shopu biblioteke Figulus.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh