Duhovnost

OVO JE MOĆNO - MARINO RESTREPO

Za ispovijed se traže najsvetiji svećenici, a pogledajte što se događa kada smo pred svećenikom u lošoj duhovnoj formi Veliki je čin poniznosti kleknuti i priznati svoje grijehe čovjeku, a đavao mrzi poniznost

ispovijed

Foto: Pixabay

 

Gospodin mi je objasnio da kada smo u ispovjedaonici sa svećenikom, trebali bismo se moliti Duhu Svetome da nestane tjelesne prisutnosti svećenika i da je tijekom ispovijedi zamijeni Duh Sveti. Moć ispovijedi je ogromna i često podcijenjena.

Kada ispovijedamo svoje grijehe, zaustavljamo sve aktivnosti đavla u svom životu

Iskorištena do punoga potencijala, vodi nas do otpuštanja jednog od najvećih tereta koji nosimo –
tereta grijeha. Kada ispovijedamo svoje grijehe, zaustavljamo sve aktivnosti đavla u svom životu. Zapravo, odvodimo ga zarobljenog pred Duha Svetoga i predajemo ga zajedno s njegovom cijelom vojskom u ispovjedaonicu, kamo i pripada. Nijedan demon ne može podnijeti sakrament ispovijedi.

Bez obzira na to u kakvom je stanju duša svećenika, sakrament nas
oslobađa naših okova i kao u egzorcizmu, Sotona i njegova vojska su protjerani u zatvor

(…)Veliki je čin poniznosti kleknuti i priznati svoje grijehe čovjeku, a đavao mrzi poniznost. Neki ljudi za ispovijed traže najsvetije svećenike, ali kad kleknemo pred svećenika koji je u lošoj duhovnoj formi da bismo priznali svoje grijehe, razbjesnimo Sotonu još i više, jer to je najponizniji čin. Bez obzira na to u kakvom je stanju duša svećenika, sakrament nas
oslobađa naših okova i kao u egzorcizmu, Sotona i njegova vojska su protjerani u zatvor.

Ovo je veliko čudo ispovijedi koje nam je Bog ostavio za sobom.

Iz knjige „Pobjediti u bitki za svoju dušu” autorice Christine Watkins, u izdanju izdavačke kuće Kyrios. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh