Najave

„KARMELSKO LJETO“

ZA DJEVOJKE Prijavi se na duhovno-rekreativni kamp u samostan karmelićanki BSI Kamp je namijenjen djevojkama koje žele produbiti svoj odnos s Bogom u duhu karmela BSI

ZA DJEVOJKE Prijavi se na duhovno-rekreativni kamp u samostan karmelićanki BSI

Foto: Facebook Karmelićanke Božanskog Srca Isusova

 

Nakon jednogodišnje pauze Karmelićanke Božanskog Srca Isusova najavljuju s radošću “Karmelsko ljeto”, duhovno-rekreativni kamp za djevojke u samostanu u Bibinju.

Kamp će se održati od 4. do 11. kolovoza a namijenjen je djevojkama od 18 do 35 godina, koje žele u duhu Karmela BSI produbiti svoj odnos s Bogom u zajedništvu sa sestrama i ostalim djevojkama.

Program će se sastojati od kateheza, osobne i zajedničke molitve, sv. mise i klanjanja, trenutaka šutnje, popodnevnog kupanja na moru, večernjeg rekreativnog programa, kreativne radionice, a jedan dan bit će i posjet Zadru.

Broj mjesta je ograničen, puni je pansion.

Prednost kod prijava imaju djevojke koje još nisu sudjelovale na kampu, a ako bude mjesta mogu se prijaviti i one koje su već sudjelovale.

Za sve informacije i prijave obratite se s. M. Dijani do 25. srpnja na e-mail: [email protected]

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh