Duhovnost

'LJENČARI S BOGOM'

VRLO VAŽNO Izbori se za dragocjeno vrijeme s Bogom Otpor dolazi u različitim oblicima. To može biti: tvoja želja za lješkarenjem u krevetu; đavlova odlučnost da te odvoji od Boga; pritisak obitelji, prijatelja, i tvoj unutarnji osjećaj krivnje koji te tjera da nešto radiš umjesto da 'ljenčariš' s Njim

ljenčarenje s Bogom

Foto: Pixabay

Vrijeme koje provodiš nasamo sa mnom važno je jer ti pomaže da izbistriš svoje misli i jasnije vidiš dan pred sobom

Ja sam život i svjetlost u izobilju. Kad provodiš vrijeme sa mnom uronjen u moju prisutnost, ispunjaš se snagom i svjetlošću. Kad se družiš sa mnom, prebacuješ svoja teška bremena na moja jaka ramena. Kad se zagledaš u mene, vidiš svoj život iz moje perspektive. Vrijeme koje provodiš nasamo sa mnom važno je jer ti pomaže da izbistriš svoje misli i jasnije vidiš dan pred sobom.

Kako će u tebi rasti želja da ponajprije ugodiš meni, pronalazit ćeš snagu da se odupreš tim otporima

Budi voljan izboriti se za to dragocjeno vrijeme sa mnom. Otpor dolazi u različitim oblicima. To može biti: tvoja želja za lješkarenjem u krevetu; đavlova odlučnost da te odvoji od mene; pritisak obitelji, prijatelja, i tvoj unutarnji osjećaj krivnje koji te tjera da nešto radiš umjesto da ‘ljenčariš’ sa mnom. Kako će u tebi rasti želja da ponajprije ugodiš meni, pronalazit ćeš snagu da se odupreš tim otporima. Raduj se u meni, jer ja sam najveća želja tvog srca.

Iz knjige „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr. 

Knjigu možete kupiti ovdje.

 

U Tvojoj prisutnosti – kreativna bojanka: Opustite se i razmatrajte Sveto pismo i ulomke iz uspješnice U tvojoj prisutnosti dok bojate i oslikavate zanimljive ilustracije i odabrane tekstove koji vas podsjećaju na Božju ljubav. Akcijska cijena bojanke je 60 umjesto 100 kuna. Kupiti možete ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh